U jednom danu moramo donijeti oko 35 tisuća različitih odluka, a svaki dan započinje nam istom odlukom - Što odjenuti?. Iako je pitanje isto, odgovor je za svakog od nas drugačiji. Neki od nas odgovor na ovo pitanje pronaći će brzo, u prvoj majici i prvim hlačama koje će dohvatiti u polumraku. Drugi će za odabir odjevne kombinacije izdvojiti puno više vremena i pomno promisliti svaki od odabranih odjevnih komada i modnih dodataka. Bez obzira u kojem se opisu više pronalazite, jedna nam je stvar svima zajednička – moda je ne samo važan dio naše svakodnevice, već i vrlo osoban dio.

Njezina važnost krije se ispod njezine sjajne površine, prelazi granice najnovijih trendova i zalazi duboko u osobnost i senzibilitet svakog od nas. Moda prenosi našu osobnu priču, naš karakter, stav i životni stil.

Svaki odabir unutar našeg ormara otkriva nešto o nama, a ono najosobnije najčešće se krije u najmanjim detaljima - u nakitu koji nosimo.

Argentum
PR 

Omiljeni modni dodatak – i mnogo više!

Nakit se oduvijek isticao kao jedan od najefektnijih modnih dodataka. Istovremeno, nakit je oduvijek predstavljao mnogo više od modnog dodatka. Kada nosimo određene komade nakita, sa sobom nosimo važne trenutke i osobe, sve što nas je odredilo i pomoglo nam da postanemo ono što jesmo. Upravo je to osobno značenje svakog komada nakita razlog zbog kojeg nakit koji nosimo često govori o nama i više od riječi te razlog zbog kojeg smo, kada ga nosimo, odvažniji, nesputani, snalažljivi, snažniji.

Ideja nakita koji će za svakog tko ga nosi poprimiti posebno i drugačije značenje nalazi se iza Argentum kolekcije. Kreiran da bi vas pratio na svakom koraku, Argentum nakit donosi spoj kvalitete koja će trajati godinama i dizajna u kojem ćete lako prepoznati dio sebe - bez obzira na generaciju kojoj pripadate, stil koji njegujete ili životne preferencije koje imate. Koliko različitih osobnosti može poprimiti Argentum nakit najbolje prenosi nova kampanja koja prati kolekciju. Uz moto Pokaži se, Argentum je pokazao da je snaga jednostavnih modnih detalja onda kada im damo značenje.

Pronađite dodatnu dozu samouvjerenosti u upečatljivim naušnicama, prigrlite svoju nježnost u decentnim lančićima s privjeskom ili otkrijte moć koja se krije u vašim rukama uz pomoć nizova prstenja i narukvica.

Argentum
PR 

Poklon s posebnom porukom i emocijom

Argentum kolekcija mjesto je na kojem uvijek možemo istražiti svoj karakter i stil kroz efektne komade nakita, ali i mjesto na kojem ćemo ovih blagdana pronaći neke od najljepših poklona za najdraže. Pronađite nakit koji vas podsjeća na najbolju prijateljicu, nakit s porukom poklonite mami ili razveselite sestru komadom koji savršeno pristaje njezinoj osobnosti i stilu, a istovremeno će biti podsjetnik na još jedne zajedničke blagdane.

Cijelu Argentum kolekciju istražite na argentum.hr ili u najbližoj Argentum poslovnici, a sve novosti i novitete pratite na Instagram profilu @argentum_hr.

Argentum
PR 

  *Sadržaj nastao u suradnji s brendom Argentum.