Jednostavne i efektne modne kombinacije glavna su tema Instagram profila Kate Hutchins pa nije ni čudo da je prati više od 800.000 ljudi. 

Ona im je inspiracija i uzor kad je riječ o stilu. Savjeti za modu lijepe Kate na prvi pogled djeluju poznato, ali zbog načina na koji ih ona primjenjuje vrijedi ih pročitati. Njezin moto je da ne morate imati mnogo odjeće, ali  treba biti pažljivo odabrana i lijepo održavana.

Popularna influencerica voli moderne kombinacije, ali koje se sastoje od klasičnih komada. Zato crna prevladava u njezinoj garderobi.

'Morate imati dobar crni sako, crne hlače, tajice', ističe Kate.

'Trebate imati i crne kožne hlače, dobre čizme, torbicu i, eventualno, bar jedan takav džemper. Međutim, uz crne hlače i sako, ja ću rado odjenuti majicu s kapuljačom ili najobičniju bijelu majicu. Tako se izbjegava dosadan izgled poslovnog odijela', dodaje. 

Obvezan detalj u njezinom odijevanju je moderan nakit. 'Sat, ogrlica i naušnice moj su zaštitni znak. Ja volim zlato, ali vi možete odabrati nešto drugo. Posvetite vremena izboru i nemojte da vam smeta što ga uvijek nosite', objasnila je influencerica.

Ona nakitom smatra i sunčane naočale, ne ide nigdje bez njih, a također smatra da mogu dati poseban 'dodir' svakoj kombinaciji. 

Ističe da koliko god odjeće imate, ona mora biti u besprijekornom stanju.

'Kad kupujem nešto novo, vodim računa o veličini i redovito nosim na prepravljanje sve što mi se ne odgovara po mjerama. Izuzetak su oversized komadi, ali sve drugo volim da bude uz tijelo. Bijele tenisice moraju uvijek blistati kao nove, crne cipele ili čizme moraju biti ulaštene', ispričala je Kate.