Sa svakim proljećem stiže nam i sezona proslava i brojnih svečanih događanja, a kako pozivnice krenu pristizati, tako mi krećemo u potragu za idealnom haljinom. Bez obzira tražite li chic haljinu u kojoj ćete se nesmetano kretati i plesati cijelu noć na maturalnoj večeri ili ste gošća na proljetnom vjenčanju, ova potraga za mnoge dame počinje i završava u omiljenoj nam zagrebačkoj modnoj kući Nebo.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 

Upravo predstavljena, nova mini kolekcija sastoji se od nekoliko klasičnih modela haljina koje ne izlaze iz mode i nose se godinama te oduševljavaju detaljima, luksuznim tkaninama i vrhunskom izradom. Kolekcijom dominiraju ženstveni detalji u obliku voluminoznih mašni, krojevi koji laskaju ženskoj figuri te prigušeni tonovi ružičaste, sive, zlatne i srebrne boje, kao i naravno neizostavna klasična crna.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 

Haljina Chloe bestseler je ove modne kuće već godinama, a za ovu sezonu predstavljena je u predivnoj tamno sivoj boji dima sa zelenim podtonom i izrađena od nježnog, mekanog pamučnog tila koji je ugodan na koži i u kojem ćete nesmetano plesati cijelu noć. Posebnost čipkanih haljina u ledeno sivoj, bijeloj i nježnoj zlaćanoj boji, osim izdužene i elegantne siluete u uvijek modernoj midi dužini, je i ručno plisiranje. A ako ste u potrazi za haljinom u kojoj ćete biti primijećeni, onda je pravi izbor crvena, dramatična i luksuzna haljina midi dužine izrađena od viskoznog gustog satena koja evocira na stari holivudski glamur.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 

Za manje formalne prilike vjerujemo da će prvi odabir biti haljine mini dužine korzetirane u gornjem dijelu, u nježnom cvjetnom uzorku ili bijeloj svjetlucavoj varijanti koje niti na jednom događanju neće proći nezamijećeno. U kolekciji je posebno upečatljiva i točkasta haljina istaknutog struka, s velikom mašnom koja neodoljivo podsjeća na 50. godine prošlog i koja će se često nositi u različitim svečanim prilikama.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 

Slip haljine obožavamo već nekoliko sezona jer riječ je komadu koji možemo kombinirati i nositi i za dnevne i večernje prigode, a uklapaju se u svaki stil. Modna kuća Nebo predstavlja slip haljine u crvenoj boji makovog cvijeta i neobičnoj nijansi hladne ljubičaste, izrađene od luksuzne satenske tkanine koja klizi po koži, nježno pada niz tijelo i diskretno naglašava siluetu.
Kolekciju zaokružuje i klasičan, otmjeni, minimalistički model crne haljine otvorenih ramena i leđa.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 



Modna kuća Nebo je i ovom kolekcijom predstavila bezvremenske modele haljina, nosive u svim prigodama, sa savršenom izbalansiranom kombinacijom ženstvenosti, senzualnosti i glamura te je još jednom dokazala da je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj „quiet luxury“ trenda koji osvaja modni svijet i koji stil, kvalitetu i praktičnost stavlja na prvo mjesto čime cjelokupan dojam i izgled podiže na luksuzniju i elegantniju razinu.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić 

Dodatne informacije pronađite na nebo.hr, a sve novosti iz jedne od omiljenih hrvatskih modnih kuća pratite na Instagram profilu @nebo.hr i Facebook profilu @nebo.hr.

NEBO spring 2023
Domagoj Kunić