Bliži nam se ljeto koje smo jedva dočekali, a jednako tako jedva čekamo nositi sve te stylish ljetne kombinacije koje već dugo stoje u našim ormarima. Svaki zaljubljenik u modu zna da nijedan outfit nije potpun bez odgovarajućih modnih detalja koji cijeli look podižu na novu razinu.

Ti detalji najčešće dolaze u obliku nakita koji volimo nositi tijekom cijele godine, no u ljetnim mjesecima, kada volimo pokazati malo više kože, a posebno kožu vrata i ruku, on posebno dolazi do izražaja.

Tako ćemo i ovog ljeta svaku kombinaciju upotpuniti divnim, decentnim narukvicama koje nećemo skidati s ruku, a koje će izgledati sjajno u kombinaciji s razigranim ljetnim haljinama, stylish kupaćim kostimima, ali i s elegantnim komadima za posebne prilike.

Bez obzira na modne trendove, u modi su uvijek jednostavne narukvice, koje su moderne, a opet klasične, a naodmet nije to da iza sebe imaju posebnu priču.

Među komadima koji odišu vedrinom, neodoljivim detaljima i elegancijom, jesu i jedinstvene Story x Borboleta narukvice, izrađene od svilenog konca. Dolaze u nekoliko neodoljivih boja, od klasične crne i crvene do trendi koraljne i plave nijanse i i s privjeskom od srebra ili srebra s pozlatom, u prepoznatljivom obliku leptira.

StoryxBorboleta
Goran Čižmešija Sako i haljina: TWINSET

Story + poklon narukvica Borboleta čekaju vas na kioscima od 1. lipnja!

Story+Borboleta
Story