Španjolska kraljica Letizia smatra se jednom od žena s najviše stila na svijetu. Elegancija i sofisticiranost njezino su drugo ime, a gotovo da nema događaja na kojem sve oči nisu uprte u nju.

Malo tko može povjerovati da je Letizia zagazila u 6. desetljeće, a svojim je odjevnim kombinacijama postala prava inspiracija za žene starije od 50 godina. Modeli haljina koje nosi prikladni su za gotovo sve prilike, od večernjih izlazaka i svečanih događaja do dnevnih šetnji.

1. Lepršava, duga haljina - čini nas mlađima

Kraljica Letizia u espadrilama
Profimedia 

Letizia najčešće bira lepršave haljine, cvjetnog dizajna, koje idealno skrivaju nedostatke. Također, mogu se nositi u svakoj prilici ovisno o tome koju obuću odaberete.

2. Nježne boje i vječne tufne

Nježne boje otvaraju i čine da izgledamo vedrije i energičnije, a s tufnicama nitko neće pogriješiti. Letizia je uz ovu haljinu ponijela i bež salonke, a zanimljivo je da se takve haljine odlično kombiniraju uz tenisice i balerinke.

3. Uska, duga haljina naglašava ono najbolje

Uske haljine su nezaobilazne, pogotovo ako imate vitku liniju. Ono što im daje poseban šarm je njihova dužina. S decentnom dužinom izgledat ćete sofisticirano i damski, a još ako haljina ima kragnu preko trbuha, ne morate razmišljati hoćete li pojesti više kolača.

Pogledajte nekoliko modela haljina u kojima je Letizia zablistala i pokazala kako bi trebala izgledati prava dama.

Profimedia Kraljica Letizia i njen modni stil