Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'KONAČNO MOGU OVO PODIJELITI S VAMA': Nakon što je odjenuo Beyonce, naš dizajner pohvalio se novim uspjehom

Zigman je surađivao i s Nicki Minaj, Cardi B, Ritom Orom, Lizzo i drugima.

 Juraj Zigman poznati je hrvatski dizajner Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon što je nedavno razoružao javnost objavivši da je odjenuo Beyonce za njezinu mega uspješnu 'Renaissance' turneju, naš dizajner Juraj Zigman ponovno je oduševio. Naime, odjenuo je i sve njezine plesače za spomenutu turneju.

'Konačno mogu podijeliti ovo s vama!!! Moj tim i ja također smo napravili sve lookove plesača koji idu uz Beyoncein ručno rađeni ZIGMAN look. Dakle riječ je o ukupno 24 looka', napisao je modni dizajner.

Podsjetimo, s modnim dizajnerom smo nedavno i porazgovarali o suradnji s pop divom.

'Surađujem već dugo vremena sa stilistima koji su ujedno i Beyonceini stilisti. Radili smo razne projekte prije same turneje i bilo je nekako logično da me angažiraju i za turneju. Sam projekt je završen prije tri mjeseca. To je ozbiljan projekt koji počinje s bezbroj skica koje zajedno s timom prolazim i definiraju se riješenja, izrada, materijali. Izuzetno kreativni proces zbog kojeg obožavam svoj posao.

Jednom kada završe fitinzi tj. probe i kada je sve odobreno, prepustiš se i čekaš trenutak kada će se sve to dogoditi. Biti dio turneje koja mijenja pravila drugih turneja danas, velika je stvar. Biti među takvim imenima, raditi s takvim timom je prava stvar i sav uloženi trud na kraju se isplati. Ne mogu dalje govoriti jer pri ulasku u projekt postoji ugovor koji na kraju krajeva garantira korektnost suradnje', kazao nam je Juraj Zigman.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image