Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OBUKLA ONO ŠTO SMATRAJU NEPRILKADNOM ZA ŽENU NJENIH GODINA: Za glumicu pravila ne postoje, izgleda sve mlađe

Demi Moore prkosi svim pravilima fizike, jer umjesto da stari, ona je svakim danom sve mlađa.

 Demi Moore izazvala pozornost haljinom Izvor: Ouzounova / Shutterstock / Splash / Profimedia

Demi Moore  je izazvala veliku pometnju kada je stigla na dodjelu CFDA Fashion Awards u New Yorku.

Odjenula se u srebrnu, usku haljinu bez naramenica i time dokazala da za nju nema pravila. 60-godišnjakinja, majka troje djece i baka, otkrila je svoju savršenu figuru odjenuvši crni sako preko ove uske haljine. Demi je kosu pustila da slobodno pada do struka, dok je na licu imala minimalnu šminku.

 Demi Moore izazvala pozornost u pripijenoj haljini Izvor: Barbara Hine / INSTAR Images / Profimedia

Kako Demi Moore postiže ovu liniju u svom 7. desetljeću?

'Kad sam bila mlađa znala sam držati strogu dijetu i unositi jako malo kalorija, a onda sam saznala da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije nimalo zdravo', rekla je tada Demi Moore.

'Prihvaćanje vlastitog tijela ključ je sreće i dobrog osjećaja', kaže ona. 'Kad shvatiš da je tijelo koje imaš najljepše i da se u njemu moraš osjećati lijepo, tu se sve mijenja.'

'Također, ključ dobre forme je umjerenost. Umjereno jedem i umjereno vježbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspjeha. Iscrpila sam se vježbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas sam manje vježbam, ali nikad nisam bila sretnija', kaže Demi.

Umjerena prehrana

Kako je naglasila, njena prehrana je uravnotežena i umjerena. Uglavnom se trudi hraniti zdravo, ali jednom tjedno dopusti si slastice. 6 dana u tjednu jede niskokaloričnu hranu, no nedjelja je dan za opuštanje.

Najveći dio njezinog jelovnika čine proteini koji su važni za izgradnju mišića i općenito za dobro zdravlje.

Doručak je uglavnom kajgana, za ručak jede malo mesa ili ribe i dosta salate, dok se večera sastoji od integralnog dvopeka i kiselog mlijeka. Između obroka postoje i 2 međuobroka koja se sastoje od sezonskog voća ili šake orašastih plodova.

Umjereno vježbanje

Tjelesna aktivnost je važna, ali i tu treba biti umjeren i pronaći nešto u čemu uživate. Demi Moore otkrila je kako najviše uživa u satovima joge i trčanju. Ove dvije fizičke aktivnosti prakticira 3 puta tjedno.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image