Lijepa, zdrava i njegovana koža prioritet je svake žene, a ponekad nam je potrebna i dodatna njega. Hydrafacial je jedan od najpopularnijih tretmana za njegu kože, a obožavaju ih i klijenti Manuela Picard salona.

Manuela Picard hydrafacial
promo 

Radi se o tretmanu koji inovativnim sustavom bezbolnog vakuuma dubinski izvlači nečistoće iz pora i istovremeno kožu vlaži revitalizirajućim sastojcima.

Zamjenjuje klasičan tretman, dok istovremeno intenzivno radi na teksturi kože, borama, hipepigmetaciji, čvrstoći i kvaliteti kože.

Manuela Picard hydrafacial
promo 

Spiralni nastavci Hydrafaciala stvaraju blagi vrtlog kojim se omogućuju tri glavna koraka tretmana - nježan piling kože, uklanjanje nečistoće i hidratacija kože te regeneracija površine kože s antioksidansima i peptidima za njezin pojačani sjaj.

Manuela Picard hydrafacial
promo 

Ljepota Hydrafacial tretmana je da se radi potpuno individualno za svaku klijenticu i klijenta – specifično za potrebe njihove kože i rješavanje problematike kože, prema kojima koristimo i različite boostere, JLo, Dr Nassif, Regen…koji su prepuni najnaprednijih peptida, vitamina i antioksidansa.

Ako volite čitati beauty priče, pratite novitete iz industrije ljepote i rado isprobavate proizvode za njegu i uljepšavanje, ne smijete propustiti Beauty Influencers Choice 2023.! Prvi put u Hrvatskoj Story je okupio vodeće beauty influencere – Klaudija Kelemović (clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Magdalena Ivić ( skinlosophy.hr ), Marko Tolić (markotolic), Paula Sikirić (paulasik), Karlo Rusan (rukabeauty) i Jelena Perić (j_make_up) – koji biraju najbolje proizvode, usluge i tretmane za njegu i uljepšavanje u 2023. godini.

Budite i vi dio natječaja Beauty Influencers Choice 2023. by Story i glasajte za svoje favorite do 15. prosinca 2023. godine!