Španjolka Carmen Gimeno (56) bila je sasvim obična žena, koja se svojim modnim umijećem toliko isticala da je postala influencerica koju prati više od 300 tisuća ljudi na Instagramu.

Danas je poznata među damama u pedesetima i šezdesetima, a one je prate kako bi kopirale njezine savršene kombinacije u kojima Carmen uvijek izgleda barem desetljeće mlađe.

Zanimljiva Španjolka nedavno je pokazala još jedan u nizu savršenih stajlinga koji su učinili da izgleda mlađe i poletnije.

Riječ je o smeđim trapericama širokih nogavica koje su najavljene kao jedan od vodećih jeans trendova za 2024. te sivom puloveru od kašmira bez kojeg se hladni mjeseci ne mogu zamisliti. Ovu sasvim običnu kombinaciju podigla je na višu razinu vještim odabirom kardigana sa zanimljivim printom, s atraktivnim detaljem u obliku cvijeta u oker nijansi.

Svjesna da detalji ponekad igraju najvažniju ulogu, Carmen je ovu udobnu kombinaciju upotpunila smeđom kožnom torbom, ali i 'trendovima za mlade' - sivim tenisicama i sivom kapom, što je svakako pomoglo u postizanju mlađahnog izgleda.

Što god odjenula, Carmen se ne odriče svoja dva zaštitna znaka - sijede kose i crvenog ruža.

Omiljena 50+ influencerica pokazala je i kako klasičnu eleganciju razbiti 'casual' detaljem koji će vas ujedno i pomladiti.

Riječ je o savršenom outfitu u kojem dominiraju crna kožna jakna, mokasine, crna torba i traperice, a prekrasan crno-bijeli šal dao je ovom klasičnom stajlingu potpuno jedinstven izgled.

Outfite koje nosi Carmen Gimeno obožavaju žene diljem svijeta, između ostalog i zato što su dostupni svakoj ženi. Detalji koje Carmen nosi mogu se pronaći po vrlo pristupačnim cijenama, a pritom izgledaju jednako fantastično poput skupih dizajnerskih komada bogatih dama.