Lice nove Argentumove kampanje je Lu Jakelić, glazbenica čiji stil već dugo pratimo, a volimo i način na koji ona nosi Argentum nakit. U kampanji Lu je ispričala koja žena je njezin razlog za osmijeh, koja žena ju je naučila nositi osmijeh i što smo naučile ili bismo tek trebale naučiti jedna od druge.

Lu smo navikli vidjeti u casual izdanjima u kojima razigrano stacka i layera nakit. Zbog njezine ear party kombinacije, svi smo poželjeli još nekoliko rupica na uhu, a način na koji je iznijela tennis narukvice inspirirao nas je da te sjajne detalje nosimo svaki dan.

Argentum (1).jpg
promo 

 Kao netko tko nosi svoj autentičan stil koji spaja trendovske komade i grunge estetiku devedesetih, Lu je ispričala priču o svojem omiljenom komadu nakita koji joj je poklonila njoj omiljena žena. Na taj način, Lu svoju stilsku priču zaokružuje s novim i vintage detaljima koji uvijek pričaju njezinu priču.

Argentum (2).jpg
promo 

S ovom kampanjom Argentum je želio podsjetiti sve vas, žene, prijateljice, majke i sestre da ste upravo vi njihov razlog za osmijeh. Svaki vaš Argentum detalj koji nosite i način na koji ga stilizirate uvijek ih razveseli. Svaka od vas je svoja na svoj način, a takav pristup modi i stilu Argentum uvijek voli vidjeti.

Argentum (3).jpg
promo 

Pratite Argentum na Instagramu i Facebooku gdje će objavljivati sve što su vam pripremili povodom ove kampanje, a neka od iznenađenja otkrit će vam uskoro!

Argentum (4).jpg
promo