Kada je riječ o posebnim prigodama poput vjenčanja ili drugih svečanih prilika, odabir pravih cipela može napraviti veliku razliku u izgledu. Visoke pete daju nam dozu elegancije, samopouzdanja i glamura koji je potreban za posebne i svečane trenutke.

Od klasičnih salonki do raskošnih sandala, svaka od ovih cipela nadopunjava outfite i čini ih upečatljivima na bilo kojoj svečanosti, a mi smo izdvojili nekoliko modela svečanih cipela iz posebne kolekcije za svečane prigode brenda Aldo koji i ove sezone ima modele koji su savršeni za takve prilike.

Šarmantni dodaci kojima ističemo ženstvenost i glamur

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Ljubiteljice romantičnog looka često biraju modele s čipkom ili detaljima poput mašne koje daju nježnu i elegantnu notu kombinacijama za svečane prigode. Čipka koja je oduvijek simbol delikatnosti i sofisticiranosti istaknut će eleganciju i pružiti poseban šarm outfitu. 

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Rijetko koji događaj u proljeće ili ljeto može proći bez sandala na vezanje oko gležnja koje se odlično slažu na haljine, kao i na suknje i hlače. Idealne su ako želite dodati tračak ženstvenosti kombinacijama.

I klasični modeli salonki i sandala u metalik varijantama prigodan su odabir za razne prilike ove sezone. Sjajni materijali pružaju glamurozan izgled i podižu svaku kombinaciju. Također, modeli sa svjetlucavim detaljima poput štrasa i cirkona dodat će luksuz vašim outfitima, a oni s vezivanjem oko gležnja istaknut će liniju noge.

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Nepogrešiva klasika crne, bijele i nude boje

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Klasične crne cipele na petu, lakirane, mat ili sa svjetlucavim detaljima, su nepogrešiv izbor za gotovo svaku prigodu. Sinonim su za stil i sofisticiranost, a uz to bi se moglo reći i da su univerzalne jer se slažu na većinu outfita. Bez obzira nosite li elegantno odijelo, dugu ili koktel haljinu, crne cipele pružaju besprijekoran i usklađen izgled. Elegancija dolazi i u bijeloj boji koja simbolizira svježinu i čistoću pa su cipele u ovoj boji idealan odabir cipela za vjenčanja, krizme, maturalne zabave i slične događaje. Lako se kombiniraju s različitim bojama odjeće, kako pastelnima i nježnima, tako i kontrastnima poput crne ili plave. Savršene su za proljetne outfite i vedre boje koje sve više nosimo s dolaskom toplog vremena.

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Još jedne cipele neizostavan su odabir za svečane prigode – nude cipele. Njihova neutralna boja ih čini savršenim dodatkom na razne outfite, a djeluju i tako da vizualno izdužuju noge što ih čini vrlo popularnim odabirom.

Cipele s blok petom kombinacija su stabilnosti, udobnosti i stila. Izgledaju elegantno i odlično se slažu na svečane outfite, a blok peta pruža podršku stopalu pa je u njima lako provesti čitav dan.

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Samopouzdani i moćni odabiri podižu svaki outfit

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Ženske sandale i cipele na petu s platformom izgledaju moćno, ali je jedna od njihovih glavnih prednosti udobnost. Posebno elegantno će izgledati modeli s vezanjem oko gležnja koji pružaju i stabilnost potrebnu za duga slavlja.

Svečane cipele u formi natikača jedan su od većih trendova ove sezone i istovremeno izgledaju svečano, ali mogu se nositi i u opuštenijim varijantama. Dodaju dozu osobnosti i glamura outfitima, a odlično se slažu i s jednostavnijim kombinacijama jer im razbijaju monotoniju.

Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 
Aldo modni dodaci za proljeće 2024.
PR 

Kod odabira cipela za posebne prigode, osim estetike, važno je razmotriti i udobnost i stabilnost, a Aldo modeli s Pillow Walk tehnologijom omogućit će upravo to. Osim što kolekcija proljeće/ljeto nudi pregršt modela savršenih za svečane prigode, oni su dizajnirani i tako da omogućavaju maksimalnu udobnost i balans stoga su idealan odabir za prilike u kojima želite izgledati elegantno cijelo vrijeme i pritom imati udoban baš svaki korak. Svečane cipele i cipele za vjenčanja iz Aldo kolekcije pronađite u svim Aldo poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili na službenom web-shopu.