Twinset je predstavio novu kolekciju proljeće-ljeto 2024. kroz sve nijanse bijele. Od prodorne, čiste bijele do tople, ugodne vanilije – bijela simbolizira novi početak, čistu stranicu za izgradnju novih modnih doživljaja. Bijela je temelj izvrsnog stila, na njoj se grade dezeni, boje i teksture, a minimalni kontrast među nijansama otvara prostor za zanimljive stilske pothvate.

DSC_9798.jpg
Nela Fell 

U potrazi za interpretacijama bijele za ovo proljeće, Twinset je okupio ekipu snova: modne stilistice Ivu Gradišer, Barbaru Repe, Anu Nikačević, Ivanu Pavić i Marcelu Vrček. Pridružile su im se i poznate dame besprijekornog stila Daria Lorenci Flatz, Pamela Badžek i Nikolina Minovska. Svaka na svoj način, ali ipak s autentično romantičnim Twinset potpisom, kombinirale su sve tonove bijele uz svoj ten, boju kose, ali i stil života.

Nikolina Minovska i Pamela Badžek.jpg
Nela Fell 

Ivana Pavić i Marcela Vrček.jpg
Nela Fell 

U odijela su uskočile Iva Gradišer, Barbara Repe i Ana Nikačević i svaka je predstavila taj modni klasik na svoj i drugačiji način. „Dobar je osjećaj obući odijelo, a još bolje je osjećati se ugodno u njemu“, zaključile su jednoglasno. Njihove kombinacije posebno su se istaknule na gradskom asfaltu. Ivana Pavić i Marcela Vrček odabrale su mladenačke, sportske kombinacije u kojima je dominirao kvalitetan komad trapera – hlače, na koje se nadograđuje ključan komad svake ljetne garderobe - bijela majica. Uz modne detalje, svaka kombinacija dobila je još zanimljiviji izgled, dok je ceker s velikim Twinset logom zaustavljao poglede.

Ana Nikačević.jpg
Nela Fell 
Darija Lorenci Flatz (2).jpg
Nela Fell 

 Poznate dame bijelu su doživjele kroz romantične haljine – Daria Lorenzi Flatz uskočila je u mitsku bijelu haljinu koja je savršeno padala na njenom isklesanom tijelu, dok je Pamela Badžek prošetala centrom grada u limited edition mrežastoj haljini protkanoj zlatnim nitima. Nikolina Minovska zaplesala je na vjetru u laganoj haljini upotpunjenoj romantičnim sakoom. Detalji su i u ove tri lepršave, teksturirane kombinacije činili razliku – zlatni nakit, metalik torbice, salonke ili natikače dodatno osvježavaju svaku kombinaciju.

Barbara Repe, Ana Nikačević i Iva Gradišer.jpg
Nela Fell 

Nove Twinset kolekcije za proljeće-ljeto potražite u trgovinama u Splitu i Zagrebu ili u web-trgovini www.karla.hr, dok je veliki izbor modnih dodataka dostupan u svim Karla trgovinama.

Nela Fell Twinset