Cijenjeni i popularni brend nakita Borboleta u svojoj raskošnoj kolekciji nudi narukvice raznih stilova za brojne prigode. Ako tražite nešto čime ćete proslaviti uspjeh u životu ili karijeri, kao i neki drugi vama važan trenutak, ili ste u potrazi za poklonom za prijateljicu, mamu ili sestru, ne tražite dalje.

Borboleta u bogatom asortimanu ima mnogo zanimljivog nakita i upravo zbog toga s ovim voljenim brendom slavimo 22 godine Storyja i čitateljima za vjernost darujemo čak osam modela narukvica Borboleta Good Wish Souvenirs. Ovaj dar potražite uz Story na kioscima od 22. svibnja!

6982.png
Goran Čižmešija 

Nadahnute hrvatskom kulturnom baštinom, narukvice su idealne za sve koji žele komadić naše tradicije na svojoj ruci. Narukvice dolaze s nizom prepoznatljivih i popularnih motiva, kao što su licitarsko srce, srcoliki motiv otočića Galešnjak, paška čipka, šibenski botun, opatijska kamelija i drugi.

7285.png
Goran Čižmešija 

Primjerice, šibenski botun, okruglo srebrno puce izrađeno tehnikom filigrana, jedan je od prepoznatljivih motiva dalmatinskog grada i simbol lokalne kulture, a i vi ga možete nositi na ruci u profinjenoj inačici.

Motiv paške čipke odlikuje se iznimnom ljepotom uzoraka, kvalitetom i načinom izrade te višestoljetnom tradicijom izrade. S crnim koncem, ovaj motiv jedan je od popularnijih.

Izrada licitara upisana je na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a ovaj motiv nalazi se i na narukvici Borboleta Good Wish Souvenirs.

borboleta_dar.png
Goran Čižmešija 

Galešnjak – otok ljubavi budi romantiku jer je srcolikog oblika, a njegov se motiv nalazi na narukvici koja dolazi s tamnoplavim koncem i zelenim simbolom otoka.

Motiva je mnogo, a na vama je samo da izaberete omiljeni model koji će postati jedinstven detalj u vašim odjevnim kombinacijama. Stoga rezervirajte u svom kalendaru srijedu, 22. svibnja i potražite na kioscima Story s darom - Borboleta Good Wish Souvenirs!

6790.png
Goran Čižmešija 

#storyxborboleta #storybday #storyslavi22 

#borboleta_joaillerie #fashionjewelry #gifts #jewelry

7062.png
Goran Čižmešija 

MODEL: Antea Valenta
FOTOGRAFIJE: Goran Čižmešija
STYLING: Slađana Divjak
ŠMINKA: Seka Kožul
FRIZURA: Studio Marcela
CVIJEĆE: Pollak Flowers