'Sama sam se sređivala. Biser je tema partyja, ali sam već nosila i biserno i bijelo pa smo išli na zeleno, da budem neka morska zvijezda', rekla nam je Ella Dvornik, koja je na ovogodišnjem L'Adria Story Hall of Fameu blistala u zelenoj kreaciji domaćeg brenda Krie Design.

Svih ovih godina oduševljavala je hrabrim haljinama zbog kojih se često nagađalo nosi li ispod njih donje roblje ili ne. Tako je bilo i ove godine.

Story Press Ella Dvornik Story Hall of Fameu

'Ove godine nosim gaćice, ali ove godine je bilo ekstra zanimljivo naći... Ajmo reći, radi se o jednoj naljepnici', istaknula je.

Jučer je influencerica na Instagramu otkrila o kakvim je točno gaćicama riječ.

Ella Dvornik
Instagram 

Kako je ispričala, kupila je samoljepljive tange jednog brenda donjeg rublja, a priznala je da ih je platila 7 eura. Svojim pratiteljicama pokazala je da gaćice imaju samoljepljivi rub koji je nalijepila na ruku da pokaže da se dobro drže.

ella dvornik
Instagram 

Osim toga, otkrila je da se ovaj okmad donjeg rublja može i prati u perilici za rublje. Na kraju se našalila da će sljedeće godine nositi tri para gaćica kako bi nadoknadila za sve ove godine kad je navela ljude da misle da ih nije nosila.