Napokon je stiglo toplo vrijeme i sezona sandala i laganih cipela. Koliko god atraktivne bile pete ili visoke platforme, nema ništa udobnije od ravnih sandala za svakodnevno nošenje.

Ipak, postoje modeli koji uspijevaju spojiti i eleganciju i udobnost pa ih možete nositi uz odijelo, suknju ili večernju haljinu. Što se boja tiče, pokušajte birati neutralne nijanse, koje su uvijek u modi, ili one ove godine popularne poput breskve, crvene, žute i mint.

U nastavku otkrijte koja su tri modela ravnih sandala hit za ljeto 2024.

1. Rimljanke

Čuvene rimske sandale, koje nazivaju i gladijatoricama, ove će sezone biti iznimno popularne. U trendu će biti modeli s tankim remenčićima koje sežu sve do koljena. Francuskinje ih nose uz ljetne haljine i komplete od prirodnih materijala. Vrlo se lako uklapaju uz bilo koju vrstu garderobe.

2. Sandale s konopcima

Sandale od užeta u trendu su posljednjih nekoliko godina. Svako ljeto žene posežu za ovim cipelama koje neodoljivo podsjećaju na brodski konop i mornarske čvorove. Savršene su za šetnju jer su vrlo udobne, a ujedno ih lako možete uskladiti uz svaki odjevni predmet.

3. Sandale s tankim remenčićima

Sandale s tankim remenčićima
Shutterstock 

Ništa neće bolje istaknuti vašu profinjenost i eleganciju od sandala s tankim remenčićima koji otkrivaju gležanj. Odaberite model u bijeloj, bež ili sličnoj svijetloj boji i sigurno nećete pogriješiti. Imat ćete cipele koje ćete ponijeti na more i nositi u šetnji, ili u večernjem izlasku, piše portal Lepa&Srećna