Satenske haljine svoju su renesansu doživjele u prethodnih nekoliko godina, a čini se da ne planiraju sići s modnog trona. Njihov lagan i nježan materijal te ženstveni kroj čini ih modnim odabirom s kojim ne možete pogriješiti.

Ovo vrlo dobro zna i glumica Sienna Miller, koja je odjenula elegantnu satensku slip haljinu u narančastoj boji. Iako smo je naviknuli viđati u nešto odvažnijim i razigranim odjevnim kombinacijama, Sienna je ovog puta pomalo neutralizirala svoj look i može se reći da joj sjajno pristaje.

Sienna Miller
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kosu je raspustila u opuštene valove, a njezino lice krasio je crveni ruž. Kombinaciju je zaokružila zlatnim detaljima i nude roza clutch torbicom.

Slična haljina poput njezine može se pronaći i u high street ponudi za svega 30ak eura. U ponudi, očekivano, prednjači Zara, koja nudi niz slip haljina u pastelnim i kričavim nijansama, ali i ljetnim printovima.

Sienna Miller
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slip haljine savršen su odabir jer naglašavaju figuru na najljepši mogući način, a pritom izgledate elegantno i profinjeno. Osim jednobojnih modela, možete se odučiti i za onaj šarenog dizajna, tako da uistinu svatko može pronaći nešto za sebe.

U galeriji pogledajte ponudu slip haljina iz Zare:

zara Slip haljina