Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

-30%

Autor promo

Odležana u tami. Sjajna u čaši. Nagrađivana u svijetu.

 970x500 Eclat Black Fridayh.jpg Izvor: Press

Éclat, značenja sjaj, vina su proizvedena s puno pažnje i strpljivo čuvana nekoliko godina kako bi postigla željenu kakvoću. Éclat vina odležavala su u barrique bačvama, inoxu i bocama, iz čega proizlazi punoća i zaokruženost mirisate snažan i moćan okus!

Načinjena s velikom strašću, Éclat vina donose zadovoljstvo svakome tko ih kuša, čak i vinoljupcu najistančanijeg nepca. Ne vjerujete nam? Kušajte i uvjerite se sami!

Iza Éclat vina stoji Vinolog, tvrtka koja okuplja visokokvalificirane vinske stručnjake. Više od desetljeća uspješno kombiniraju tradicionalan i moderan proces proizvodnje i kreiraju isključivo vrhunska vina. Glavni im je prioritet kvaliteta, stoga sve grožđe beru ručno i pri tome se odgovorno ponašaju prema prirodi i okruženju koje će služiti još generacijama.

Za Black Friday 30% su sniženi Éclat plavac mali, cabernet sauvignon i chardonnay - butelje nagrađene Decanterovim zlatom, srebrom i broncom. Vrhunsku kvalitetu kapljice nadopunjuje vrhunski vizualni izričaj - Éclat linija osvojila je i prestižnu nagradu za dizajn CROPAK. Ovakav vinski doživljaj nikoga ne ostavlja ravnodušnim i garantirano se dugo pamti.

Crni petak idealna je prilika za popuniti vlastite zalihe ili riješiti dobar dio božićnih poklona. Uživajte u vrhunskoj kapljici ili ju poklonite drugima, jer Éclat butelji svatko se veseli!

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image