Srećom, bliži nam se veljača, a s njome i Valentinovo. Slavljenje ljubavi na Valentinovo postalo je cijenjena tradicija koja nadilazi kulturne granice i prisutna je u cijelom svijetu. Dok se na taj dan stavlja naglasak na izražavanje naklonosti, mnogi tvrde kako ograničavanje te nakane na samo jedan dan nije ispravno jer ljubav je stalna i evoluirajuća sila koja oblikuje naše živote svaki dan. Ove veljače zato uživajte u Falkensteiner 'Mjesecu ljubavi' i nagradite se romantičnim odmorom u Hotel & Spa Iadera u sklopu Falkensteiner Resorta Punta Skala.

Mi znamo gdje je idealan ambijent za ΄bijeg u dvoje΄ –gdje drugdje nego tik uz more!

Okružen tirkizno plavim morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se u zelenom resortu Falkensteiner Resort Punta Skala nadomak Zadra i oduševljava impresivnom arhitekturom, vrhunskom gastronomskom ponudom i jednim od najvećih SPA centara u Hrvatskoj na čak 6.000m2. Šest bazena, svijet sauna s jedinstvenom, panoramskom saunom iz koje puca pogled na zadarski arhipelag, hamam i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom, i morskom soli – Aquapura Spa centar Hotel&Spa Iadera kao stvoren je za nezaboravne trenutke opuštanja.

2109bb_falkensteiner-punta-skala_drone-0011.jpg
promo 

Stvorite savršene trenutke zajedno

Ovog Valentinova poklonite sebi i voljenoj osobi posebnu dimenziju mira, sklada i hedonizma uz jedinstvenu Falkensteiner 'Mjesec ljubavi' ponudu i začinite vaš ljubavni život pravom dozom senzualnosti! Prepustite se romantici zadarskog obalnog šarma, gdje morski valovi i mjesečinom obasjana obala čini savršenu kulisu za neometane trenutke povezanosti i ljubavi. Uživajte u romantičnoj postavi sobe, bogatom doručku i pjenušcu na dolasku. Zaronite u očaravajući wellness svijet dizajniran za parove i uživajte u najfinijim gastro delicijama uz izvrsne kulinarske kreacije koje mame izgledom, mirisom i okusom.

2109bb_falkensteiner-punta-skala_drone-0070.jpg
promo 

A od 09. veljače do 01. ožujka svake subote od 18h do ponoći, uživajte u romantičnom kasnovečernjem spa iskustvu. Iskoristite ovu priliku za posebne kreirane trenutke s vašom voljenom osobom poput zajedničkog stvaranja senzualnog pilinga, koji ne samo da njeguje vašu kožu, već i sama njegova izrada potiče intimnost i zajednička sjećanja ili zajedničkog uživanja u toplini sauna, gdje zamamni mirisi i aufguss rituali stvaraju povezanost koja oživljava vaša osjetila. Potražite romantično utočište i u privatnim Black Spa zonama, u kojima vanjski svijet na kratko nestaje te se prepustite toplom zagrljaju bazena pod svjetlom svijeća. Svi ovi trenuci stvoreni su kako bi vrijeme na kratko stalo dok se relaksirate sa svojim partnerom, bježeći od zimske hladnoće kroz mirisne rituale i opuštajuće tretmane koji bude sva vaša osjetila.

2109bb_falkensteiner-punta-skala_fortis_fitness-2141.jpg
promo 

Unaprijedite svoje iskustvo uz ekskluzivne spa tretmane

U sklopu 'Mjesecu ljubavi' iskusite i ekskluzivne Acquapura SPA tretmane, gdje možete birati između dva očaravajuća rituala koji će vas učiniti pomlađenim, ali i duboko povezanim.

2109bb_falkensteiner-punta-skala_tennis-2457.jpg
promo 

1. King & Queen ritual: Zakoračite u carstvo čistog blaženstva uz 40-minutnu masažu cijelog tijela. Dok tople mirisne svijeće bacaju mekani, treperavi sjaj, vješte će ruke stručnjaka učiniti svoju magiju i maknuti napetost i stres s vašeg tijela. Ovo iskustvo nadilazi opuštanje te je simfonija dodira koja vas ostavlja da se osjećate kraljevski, obavijeni toplim zagrljajem mira.

2. Pjenasti ritual: Uronite u svijet drevne wellness tradicije uz 40-minutni Hammam ritual, pojačan posebnom masažom za dvoje mirisnom pjenom na toplom kamenu. Dok vas mirisi obavijaju, a topli kamen grije, naći ćete se uronjeni u posebno osjetilno putovanje. Ovaj ritual više je od samog tretmana; ono je istraživanje osjeta, zajednička avantura koja će se urezati u vaša sjećanja.

2305bb_falkensteiner-iadera-white_spa-2230_bearbeitet.jpg
promo 

Razmazite se, izmamite osmijeh voljenoj osobi i zaboravite na svakodnevnicu na romantičnom poluotoku Punta Skala. Otkrijte više o ovoj ponudi na: Mjesec ljubavi.