Slavljenje ljubavi uz čokoladu potječe još od drevnih Maja, koji su koristili napitke od kakaa tijekom vjenčanih rituala kako bi demonstrirali zajedničku gorko-slatku budućnost para. I u kulturi Azteka vjerovalo se da zrna kakaovca imaju moć buđenja strasti. Iako suvremena znanost neće u potpunosti priznati ta afrodizijačka svojstva, baš nitko ne dvoji kako čokolada popravlja raspoloženje i potiče osjećaj sreće. A ako znamo da se službeni znanstveni naziv stabla kakaovca – Theobroma cocoa – s grčkog na engleski doslovno prevodi kao ‘hrana bogova’, nema dileme – čokolada je uvijek najbolji dar i najveći izraz ljubavi. Posebno ako su čokolade, baš poput slatkih remek-djela brenda Vrsna Chocolates, izrađene ručno i s puno ljubavi.

Vrsna Chocolates
Vrsna Chocolates 

Vrsna čokolade posebne su po mnogočemu. Osim što se ručno rade u njihovoj tvornici u Sesvetama, prepoznatljive su po svojem posebnom dizajnu i, dakako, vrhunskim sastojcima. Sve kreće od najkvalitetnije čokoladne baze, na koju se nadovezuje bogata lepeza okusa i mirisa. Čokolada s pistacijom i ružinim laticama, s prženim kakao sjemenkama, lavandom i rogačem, s jagodom i paprom, ruby čokolada…, sve zapakirano u prigodnu ambalažu – neiscrpna je lista 'ideja' kojima će Vrsna brend i ove godine oduševiti svojom selekcijom čokolada i pralina povodom Praznika ljubavi. No poželite li nekoga razveseliti slatkim personaliziranim darom u bilo kojoj prilici – od rođendana, rođenja djeteta, poslovne prilike ili tek zato što želite pokloniti nešto drukčije i 's pričom' – bogat aportiman Vrsna Chocolates, brenda iza kojeg stoje supružnici Jozefina i Mirko Reizl – udovoljit će svim vašim željama. Ovo su naši favoriti za nadolazeće Valentinovo!

Čokoladna priča s porukom

Čokoladni dar može reći toliko toga, ali zašto ne biste napravili korak dalje i svom poklonu za Valentinovo dodali prilagođenu poruku? Personalizirane čokolade daju vam priliku da izjavite svoju ljubav na bilo koji način koji odaberete, bio to sladak, smiješan ili romantičan. "All you need is love“; "Lijepo je što postojiš“, "Ljubav nikad ne prestaje“, samo su neke od poruka kojima svatko od nas, zahvaljujući posebnom asortimanu Vrsna čokolada za nadolazeće Valentinovo, može pokazati ljubav i naklonost prema voljenoj osobi.

Vrsna Chocolates
Vrsna Chocolates 

Ljubavni Navigator

Navigator selekcija čokolada sadrži tamnu, mliječnu čokoladu s medom, bijelu i gold čokoladu u bazi, na što se nadovezuju različiti posipi – lješnjak, kokos i jagoda; kakaove sjemenke i malina; pistacio, jagoda i latice ruža; badem, smokva i malina; pekan orah, bučine sjemenke i goji bobice… Više od 25 različitih čokolada u savršenoj kombinaciji sastojaka čine Navigator selekciju brenda Vrsna, koja dolazi u ekskluzivnim pakiranjima, pa i povodom nadolazećeg Valentinova, sa srcem kao simbolom ljubavi.

Vrsna Chocolates
Vrsna Cholates 

Klasika za najromantičniji mjesec u godini

Vrsna Diversa sastoji se od 14 ručno rađenih pralina i trufli različitih vrsta. Prožete su finoćom, kvalitetom i izvrsnim okusima voćnih i orašastih plodova i posipa. Praline i trufli zapakirani su u crnu, crvenu ili bijelu kutiju, a postoji i mogućnost personalizacije Diverse naljepnicom prema želji svakog kupca.

Vrsna Chocolates
Vrsna Chocolates 

*Sadržaj nastao u suradnji s brendom Vrsna Chocolates.