Najluđi party ove godine očekuje Vas na Zrću, a sudeći po programu zabava neće stati cijelog ljeta. Za početak sezone, najpoznatija party destinacija u Hrvatskoj obećava glazbeni spektakl, a magazin Story pobrinuo se za fantastične pogodnosti za svoje čitatelje.

Naime, jedan od najluđih partyja godine, May 1st Fest, vraća se treći put za redom u Noa Beach Club kao savršen početak sezone partyja i dugih ljetnih noći!

Noa Zrće
dino ninković 

Sad se već tradicionalno obilježava početak sezone s domaćim izvođačima u jednom od najboljih klubova na svijetu. I ove godine domaću publiku čeka omjer najbolje moguće cijene, kvalitete i zabave kako bi se svi mogli jednako zabavljati. No cijena ove godine može biti i niža i to samo preko Storyja! Samo vam mi osiguravamo 10 posto manju cijenu ulaznice!

Koncept May 1 st Festivala i više je nego privlačan ne samo zato što je idealna prilika za odlazak na odmor, već i zbog toga što u svom paketu najpoznatija party destinacija u Hrvatskoj nudi glazbeni spektakl, ali i odličan smještaj, vodene sportove, after beach partye, večernje programe i BBQ party. Zrće je od 3. do 5. svibnja destinacija na kojoj – morate biti!

Tirkizno more, privatni bazeni, bijeli separei, hrpa sadržaja i više nego povoljne cijene u predsezoni u kombinaciji s prvomajskim festivalom, odličan su razlog da rezervirate produženi vikend na 'hrvatskoj Ibizi'.

Noa Zrće
dino ninković 

Iako je to sve i više nego dovoljan poziv da početkom svibnja stignete na Zrće, za vas imamo fantastičnu ponudu - Story vam osigurava popust od 10 posto na ulaznice! Popust vrijedi za May 1 st Festival, ali i za BBQ party zadnjeg dana festivala.

Do popusta ćete doći vrlo lako, pri kupnji ulaznica koristite kod STORY10.

Osim na ulaznice, čitatelji Storyja imaju popust od 5 posto na pakete koji uključuju ulaznice i smještaj. Kod za popust je STORY5.