Jedan od najuspješnijih zagrebačkih restorana Maredo nastavlja svoj niz chefovskih gostovanja. Sljedećeg utorka, 16. travnja, chef-gost bit će David Skoko, a menu je pripremio u suradnji s Maredo chefom, Lukom Džamarijom.

Luka Džamarija
Press 

Meni koji su osmislili izgleda ovako:

COUVERT

Uštipak od rakovice

1. SLIJED

Mille foglie s dimljenom palamidom

2. SLIJED
Paella risotto

3. SLIJED
Tagliatelle od sipe

4. SLIJED
Raža u teći s palentom

DESERT
Dekonstruirana pita od limuna

maredo
Press 

Večera počinje u 20 sati, cijena je 90,00 EUR po osobi, a rezervirati se može na: +385 99 457 4000.

'Navratite do Mareda 16.4. jer očekuje vas raskošan menu koji je stvoren s pažnjom i strašću, vođen rukom jednog od najistaknutijih chefova Davida Skoke u suradnji s našim Lukom Džamarijom. Svaki slijed je poput slike koja priča svoju priču, otkrivajući dubine okusa i tekstura koje će vas očarati', poručuju iz Mareda.