Na prestižnom događaju Adria Summit, koji je okupio poslovne lidere iz cijelog svijeta, istaknula se modna revija Jelene Đukanović, dizajnerice koju su ljubitelji mode zapamtili nakon što su njezini radovi završili na naslovnici web izdanja talijanskog Voguea.

Svijet mode s nestrpljenjem je iščekivao reviju Jelene Đukanović i njezine kolekcije "Inner Voice", koje su osvojile srca kako domaćih, tako i internacionalnih ljubitelja mode koji su imali priliku prisustvovati nevjerojatnom modnom događaju prožetom energijom i kreativnošću...

"Kolekcija predstavlja odu ljepoti prihvaćanja unutarnje istine, sjedinjenu sa suštinom moderne ženstvenosti u njezinom najčišćem obliku. Svaki komad kolekcije svjedoči o nevidljivim pričama, dok naziv "Inner Voice" predstavlja simfoniju urbane sofisticiranosti.", izjavila je Jelena.

05 Andrej Nihil.jpg
Andrej nihil 

Modna revija koja se održala u Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic hotela bila je spektakularna, posebno zbog činjenice da su na pisti bili čuveni top modeli iz regije koji su s lakoćom nosili komade iz kolekcije. Pored toga, reviji su prisustvovala i neka od najpoznatijih imena modne industrije. Među njima se isticao Ashok Murty, čuveni stilist čija je prisutnost dodatno podigla atmosferu događaja.

Svaki korak revije pokazivao je da moda nije samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspjela dočarati tijekom cijelog događaja.

06 Zoran Mirčetić.jpg
Zoran Mirčetić 

O spektaklu večeri govori i glazbena podloga podržana od poznate manekenke i DJ umjetnice Nadežde Dimitrijević, koja je bila neizostavan dio revije. Nosila je komade iz kolekcije na pisti, a potom je svojom glazbom i energijom dodatno začinila after-party nakon revije, što je dovelo do savršenog spoja mode i zabave.

Ova revija je imala poseban značaj za Jelenu Đukanović jer je označila početak nove faze u njezinoj karijeri. Svi komadi iz kolekcije "Inner Voice" sada su dostupni u limitiranoj seriji na web stranici jelenadjukanovic.com, što je dodatno oduševilo ljubitelje mode.

04 Andrej Nihil.jpg
Andrej nihil 

Modna revija Jelene Đukanović na Adria Summitu bila je kombinacija umjetnosti, glazbe i stila, čineći je jednim od najzapaženijih događaja ove godine u svijetu mode.