56. Sajam vina i 15. Štruklijada na Bedekovčanskim jezerima, 31. svibnja i 01. lipnja okupit će sve ljubitelje dobre kapljice i omiljenih štrukli te oduševiti brojnim aktivnostima i iznenađenjima.

Sajam vina i Štruklijada Bedekovčina (1).jpg
promo 

Nakon tradicionalnog ocjenjivanja vina u kojem sudjeluju profesionalni vinari i hobisti, u petak, 31.05. slijedi i službena objava rezultata kojom Sajam vina može početi baš kao i degustacija po cijeni od 10€. Vina Vuglec, Bodren, Petrač, Prekratić vino, Jambrešić, Sever i Vinogradarstvo Grozaj tek su dio vinskih zagorskih perjanica koje će se predstaviti na ovogodišnjem sajmu. Osim za ljubitelje vina, ova manifestacija idealan je bijeg iz grada za sve obitelji i mlade željne drugačije zabave. Dječje predstave i zabavni park, bogata ponuda lokalnih OPG-ova, izložbe te Wine&Paint radionica u organizaciji Savjeta mladih tek su dio zabavnog programa na koji će „točku na i“ staviti bend Gentlemen's Club.

Sajam vina i Štruklijada Bedekovčina (3).jpg
promo 

Trio koji sjajnim obradama najvećih hrvatskih hitova oduševljava publiku stat će pred okupljene u 21 sat i dobrom svirkom napraviti sjajan uvod u sljedeći dan.

Sajam vina i Štruklijada Bedekovčina (5).jpg
promo 

Subota je rezervirana i za vinsku degustaciju, ali i za gurmansko uživanje. Očekujte najbogatiju štruklijadu do sada i čak 14 prijavljenih izlagača koji će prezentirati svoje umijeće spravljanja štrukli i na taj način sudjelovati u natjecanju. Pod organizacijskom palicom Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Udruge Vino zagorje i Turističke zajednice područja Srce Zagorja, ovaj će gastro – enološki „festival“ još jednom pokazati zašto privlači sve veći broj gostiju pa i turista. Dvodnevna manifestacija završit će na najbolji mogući način – uz evergreen hitove Novih fosila u izvedbi Sanje, Marinka i Zeca, u subotu, 01. lipnja od 21 sat.

Sajam vina i Štruklijada Bedekovčina (6).jpg
promo 

Predivni ambijent Bedekovčanskih jezera i bogat kulturno-umjetnički program te kvalitetna gastronomsku ponuda jamče dobar provod i zakazuju dva sjajna dana u Zagorju. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici manifestacije.

Sajam vina i Štruklijada Bedekovčina (9).jpg
promo