Osvježen iznutra i izvana, novi Tucson donosi vozačima potpuno novu razinu performansi, dizajna i inovativne tehnologije, s atraktivnom početnom cijenom od 27.990 €.

Revolucija u dizajnu za privlačenje pogleda

Novi Hyundai Tucson (1).jpg
promo 

Još sofisticiraniji i moderniji, novi Tucson utjelovljuje progresivnu viziju tvrtke Hyundai za buduću mobilnost. Ovo revolucionarno remek-djelo na četiri kotača pritom zadržava robusne linije svog prethodnika, ali i besprijekornu eleganciju. Isklesane površine, oštri rubovi te redizajnirani branici i zaštitne ploče svrstavaju dugoočekivani model na sam vrh SUV klase. Veća i šira karoserija te pet zadivljujućih novih boja eksterijera - Cypress Green Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic i Sailing Blue Pearl - garantiraju upečatljiviju pojavu na cesti. Vanjski redizajn obuhvaća i nova dizajnerska obilježja skrivenih, ali većih "Parametric Jewel" dnevnih svjetala koja ostaju u svom prepoznatljivom obliku "anđeoskih krila". Novi izgled dobili su i aluminijski naplatci koji dodatno naglašavaju kompaktnost i veće proporcije novog Tucsona, čime se stvara osjećaj još veće stabilnosti i ravnoteže za veće zadovoljstvo kupaca.

Pametna i redizajnirana unutrašnjost za bolje iskustvo vozača i putnika

Novi Hyundai Tucson (1).jpeg
promo 

Nova sjedala s novim uzorkom te unaprijeđenom kombinacijom kože i tkanine, središnja obloga vrata, redizajnirana kontrolna ploča, središnja maska, upravljač i središnji naslon za ruku - potpuno nova unutrašnjost novog Tucsona daje prednost prostranosti i praktičnosti zahvaljujući horizontalnom dizajnu, te je prava tehnološka oaza.
Među naprednim softverskim elementima tu su najnoviji infotainment sustav i besprijekorna integracija te impresivni dvostruko zakrivljeni 12,3-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Zahvaljujući 12-inčnom "Head-Up" zaslonu, vozač uvijek ima najvažnije informacije u svom vidokrugu bez distrakcija tijekom vožnje, za još veću razinu sigurnosti. Tu su još i brzo bežično punjenje, USB-C priključci, zaslon klima uređaja osjetljiv na dodir, prepoznavanje glasa, te Digital Key 2.0 koji omogućava otključavanje i zaključavanje novog Tucsona s nekoliko metara udaljenosti i bez upotrebe tradicionalnih ključeva. Vrhunski zvučni sustav KRELL pruža zapanjujuće realan zvuk uz pomoć osam zvučnika strateških raspoređenih po automobilu i subwoofera. Pored brojnih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink. Za pristup najnovijim navigacijskim i infotainment mogućnostima, tu su automatske i napredne OTA (Over-the-Air) nadogradnje.

Novi Hyundai Tucson (2).png
promo 

Najbolji sigurnosti paket u klasi

Novi Hyundai Tucson (3).jpeg
promo 

Omiljeni SUV Europljana stiže s najboljim sigurnosnim paketom u klasi i naprednim sustavima pomoći u vožnji. Novi Tucson je poboljšan sa sedam zračnih jastuka, pametnim tempomatom baziranim na navigaciji, automatskim kočenjem u slučaju nužde, monitorom za mrtvi kut, E-call sustavom za automatsko pozivanje hitne pomoći u slučaju prometne nezgode, automatskim paljenjem dugih svjetala te ostalim sustavima pomoći, kao što su pomoć u vožnji autocestom i pomoć za praćenje prometnih traka. Vozače će oduševiti i ažurirani napredni sustav ADAS, koji djeluje protiv jakog vjetra pri velikim brzinama. Redizajnirani model dolazi i s nekoliko značajki koje dodatno štite najmlađe članove vaše obitelji: audio-vizualnim upozorenjima za sigurniji izlazak iz vozila te obavijestima vozaču ako djeca ili kućni ljubimci slučajno ostanu na stražnjem sjedalu automobila.

Novi Hyundai Tucson (3).png
promo 
Novi Hyundai Tucson (4).jpeg
promo 

Najširi raspon pogonskih sklopova

Hyundai je posvećen ekološkoj održivosti, a novi Tucson je savršen primjer toga. S opcijama hibridnog(HEV) i plug-in hibridnog pogona (PHEV), novi Tucson omogućava smanjenje emisije CO2 i manju potrošnju goriva, bez kompromisa po pitanju performansi i zabave u vožnji. Tu je i benzinska opcija (ICE) s 1,6-litrenim T-GDi Smartstream benzinski motorom, modernim automatskim mjenjačem ili ručnim mjenjačem sa šest brzina, te opcija s dizelskim motorom. Jednako tako, kupci mogu birati između pogona na sva četiri kotača ili na dva kotača. S najširim rasponom elektrificiranih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila, novi Tucson udovoljava različitim preferencijama kupaca.

Za Europljane s ljubavlju

Novi Hyundai Tucson (4).png
promo 

S obzirom na nepredvidivu i užurbanu svakodnevicu, važno je imati automobil koji će biti u potpunosti prilagođen svakoj vašoj životnoj etapi i odluci. Hyundaijev najprodavaniji model Tucson kroz tri generacije više je puta opravdao ljubav među europskim kupcima, no sada je vrijeme da potpuno redizajniran postigne još veće uspjehe i dodatno učvrsti poziciju globalnog lidera u SUV segmentu. Bilo da tražite udoban gradski automobil, pouzdanog suputnika za obiteljska putovanja ili vozilo koje može pratiti vaš stil života, novi Tucson je pravi izbor za vas!