Ol Istria Ekstra djevičansko maslinovo ulje (blend više sorti) i Ol Istria Selekcija (blend dobiven odabirom najkvalitetnijih plodova više sorti maslina), osvojili su zlatnu medalju u kategoriji "Nagrada za kvalitetno maslinovo ulje" na prestižnom natjecanju Berlinski Global Olive Oil Awards 2024, što je još jedan izvanredan uspjeh Agrolagune.

ALArtboard 1-100.jpg
promo 

Berlinski Global Olive Oil Awards je najvažniji događaj u svijetu maslinovog ulja, koji okuplja preko 700 uzoraka iz više od 22 države. Ovo natjecanje ocjenjuje stručni panel sastavljen od znanstvenika i vrhunskih stručnjaka za hranu, a proces ocjenjivanja uključuje dvostruku provjeru rezultata putem organoleptičke i laboratorijske analize. 

DSC_7023.jpg
promo 

Nagrađena ulja prepoznata su kao vrhunski proizvodi, što je potvrda misije Agrolagune da uvijek pruže najvišu kvalitetu i izvrsnost i što mogu dijeliti bogatstvo okusa i kvalitetu naših maslinovih ulja na globalnoj razini. Nerina Zec, predsjednica Uprave Agrolagune, ističe ponos zbog tog postignuća: "Iznimno smo ponosni na nove osvojene zlatne medalje na Berlinskom Global Olive Oil Awards 2024. koje su rezultat naše kontinuirane posvećenosti izvrsnosti u svim poslovnim procesima. Ovaj uspjeh proizlazi iz predanog rada cijelog tima Agrolagune i naša je misija da i dalje osiguravamo vrhunske proizvode našim potrošačima širom svijeta." – rekla je Nerina Zec.