Festival su svojim nastupom otvorili popularni Songkillersi, a nezaboravna atmosfera i brojna poznata lica obilježila su prvu festivalsku večer. 
Lovro Juraga, Filip Vidović, Marijana Mikulić, Miran Kurspahić, Luciano Plazibat, Nika Ilčić i mnoga druga javna lica plesala su na hitove popularnog hrvatskog benda. Bundek, poznat po svojoj ljepoti i idiličnom pogledu na jezero, pokazao se kao savršena lokacija. Posjetitelji će tako idućih mjesec dana uživati u okruženju koje pruža idealno utočište od gradske vreve i savršen ambijent za spajanje vrhunske hrane i ljubavi prema nogometu. Jedna od glavnih atrakcija Festivala ove godine je prijenos utakmica Europskog nogometnog prvenstva na velikom LED ekranu.

BašNaš1.jpg
promo 

BašNaš4.jpg
promo 

Posjetitelji će imati priliku pratiti sve utakmice, navijati i dijeliti uzbuđenje s drugim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu.
 Gastronomska ponuda Festivala ni ove godine neće razočarati. Zagrepčanke, Zagrepčani, ali i ostali brojni posjetitelji, moći će kušati raznovrsna jela koja zadovoljavaju mnoge ukuse i preferencije. Od različitih burgera, foccacia s mortadelom, pršutom, piletinom ili povrćem pa sve do meksičke i azijske kuhinje. 

FilipVidović.jpg
promo 

LovroJuraga (2).jpg
promo 

Glazbeni program Baš Naš Food&Ball festivala također je vrlo atraktivan uz brojne DJ nastupe, partyje i koncerte. Nakon sjajnog nastupa Songkillersa, u narednim tjednima publiku će zabavljati Cubismo, Grše, Boris Štok i TBF. Osim koncerata, na Bundeku će se održati i razni partyji s pop hitovima iz 2000-ih i 2010-ih, party s hitovima grupe ABBA, KPP i trap hitovima. 
 Baš Naš Food&Ball festival powered by Erdinger predstavlja jedinstvenu kombinaciju gastronomije, glazbe, nogometa i dobre zabave i zasigurno će postati hit ljetna destinacija, a sve posjetitelje očekuje nezaboravan doživljaj! Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala. 


LucianoPlazibat_FilipDejanović (2).jpg
promo 
MarijanaMikulić.jpg
promo