No, kako biste svoje iskustvo podigli na novu razinu, potreban vam je pravi gadget koji će vam pružiti savršeni soundtrack za svaki trenutak. Predstavljamo vam LAMAX Sounder2 Play – zvučnik koji će postati neizostavan dio vašeg ljetnog putovanja.

Ljeto, sunce, more i glazba
Jadransko more je jedno od najljepših mjesta na svijetu, s plažama koje oduzimaju dah i gradovima bogatim poviješću i kulturom. Od Rovinja do Dubrovnika, svaki kutak obale nudi nešto posebno. No, zamislite kako bi bilo kad biste mogli dodati soundtrack svom iskustvu. LAMAX Sounder2 Play zvučnik savršeno je rješenje za to. Njegov moderan dizajn i kompaktne dimenzije čine ga savršenim suputnikom za svaki izlet.

LAMAX_Sounder2-Play_lifestyle_01_HD.jpg
promo 

Pravi zvuk za prave trenutke

Svaki trenutak na moru zaslužuje svoj zvučni zapis. Jutarnja kava na terasi s pogledom na more? Pustite opuštajuće melodije. Popodnevna zabava na plaži? Podignite atmosferu s omiljenim hitovima. Večernje druženje uz zalazak sunca? Upalite LED rasvjetu na zvučniku i uživajte u savršenom ambijentu. Osim što nudi vrhunski zvuk, LAMAX Sounder2 Play ima i ugrađeni mikrofon za hands-free pozive, utor za microSD karticu, AUX In i USB ulaz, a baterija mu traje čak do 24 sata. Bez obzira na to kako želite reproducirati svoju glazbu, ovaj zvučnik ima sve opcije pokrivene.

LAMAX_Sounder2-Play_lifestyle_02_HD.jpg
promo 

Sunce, more, plaža, i sada, savršena glazba. Ljeto na Jadranu nudi sve što možete poželjeti, a s LAMAX Sounder2 Play zvučnikom, svaki trenutak postaje još bolji. Ne propustite priliku da svoje ljetno putovanje učinite posebnim. Bilo da ste s prijateljima, obitelji ili sami, ovaj zvučnik će vam pružiti sve što vam treba za savršeni zvučni zapis vašeg ljeta