Kad zavladaju ljetne vrućine, većina ljudi nastoji što kraće boraviti u kuhinji za štednjakom. Svježe i sezonske namirnice, lagana prehrana, dovoljan unos tekućine i brza priprema obroka, glavna su 'pravila' ljetne prehrane. Unatoč visokim temperaturama, pojesti ipak treba nešto konkretno i ukusno, stoga – "Usred vrućine, usred ljeta, najviše mi prija Talianetta!“. Pet do desetak minuta – toliko ćete vremena potrošiti ako odlučite pripremiti Talianette, što znači da ćete moći uživati u siesti, odmarati se i 'puniti baterije' bezbrižno, kako i dolikuje ljetu!
I, uistinu, Talianetta je sinonim za tjesteninu koje se priprema jednostavno i brzo (maksimalno u 10 minuta!). Iza prepoznatljivog imena krije se čak deset samostalnih obroka, koje je dovoljno skuhati u vodi i jelo je spremno za konzumaciju. Nema ništa ljepše nego doći gladan s plaže i znati da ukusno jelo može biti spremno u nekoliko minuta.
Talianetta Wok sweet & spicy povrće, Talianetta Wok thai curry piletina,Tjestenina Milaneze, Talianetta Tjestenina sa 4 sira…, omiljene su verzije jela s tjesteninom. U Talianetta varijanti tjestenina postaje jelo dostojno vrhunskih chefova. Izvanrednog okusa koji se pamti, bez dodanih pojačivača, okusa i boja, s nekoliko bezmesnih varijanti, Talianette su tu da vam uljepšaju dan.
A kako vi jedete svoje Talianette?! Izazivamo vas i 'testiramo' vašu kreativnost! Vi nama Talianetta recept, a mi vam Talianetta paket. I to čak 30 paketa svaki tjedan, plus jednu glavnu nagradu! Kako sudjelovati? Na landing page-u "Usred vrućine, usred ljeta, najviše mi prija Talianetta!“ uploadajte sliku svojeg omiljenog ljetnog jela (naravno, s Talianettom u glavnoj ulozi), opišite postupak pripreme, pokažite nam kako ju jedete kao samostalno jelo ili prilog i – pošaljite.
Svaki tjedan darujemo čak 30 paketa koji sadrže ručnik, vodootpornu torbicu za mobitel, bocu za vodu i dva Talianetta proizvoda. U glavnoj nagradi sve to dobijete puta dva.
Za malo dodatne ljetne zabave, za vas smo na istom landingu pripremili i test. Koji ti je omiljeni oblik tjestenine, a koji umak najviše voliš, koji začin voliš dodati tjestenini, koji desert biraš nakon jela s tjesteninom…, odgovorite na ova pitanja i saznajte koja vam Talianetta najbolje prija. Sve je ovdje!

Infografika-za-Storyweb.jpg
Story 

*Sadržaj nastao u suradnji s Podravkom.