Priyanka Chopra objavila je niz fotografija na svom Instagramu, a na jednoj od njih njezini obožavatelji imaju priliku vidjeti dijelić dječje sobe.

Na fotografiji je prikazano nekoliko plišanih životinja na vrhu bijele komode, uključujući patuljastog sivog zeca, medvjedića i manje medvjediće. Do plišanih životinja stoji i zlatni kipić Hare Krišna.

Priyanka Chopra podijelila je s pratiteljima na Instagramu kako izgleda dijelić dječje sobe
Instagram 

Također, objavila je i preslatku fotografiju svojih kućnih ljubimaca, ali i selfie sa suprugom Nickom.

Obožavatelji su odmah komentirali njezinu objavu: 'Koliko medvjedića i Hare Krišna', 'Najljepša mama', 'Volim te, kraljice'.

Podsjetimo, Priyanka i Nick bili su predmet ruganja i ismijavanja jer su neki tvrdili da izgledaju kao majka i sin, a samo nekoliko mjeseca kasnije, uslijedilo je vjenčanje.

Na Instagramu su prošli mjesec objavili da su postali roditelji putem surogat majčinstva, a navodno je riječ o djevojčici.

'Presretni smo da možemo potvrditi da smo dobili dijete putem surogat majke. Molimo vas za privatnost tijekom ovog posebnog vremena jer smo usredotočeni na našu obitelj. Puno vam hvala'.

Izvor je za Daily Mail rekao da je beba trebala biti rođena u travnju, ali da je rođena prošlog mjeseca. Otkrio je da se zbog toga što je rođeno prerano, očekuje da će dijete neko vrijeme ostati u bolnici, pa ostaje nejasno je li djevojčica stigla u njihov dom.

U galeriji pogledajte više fotografija Priyanke i Nicka.

Profimedia Nick Jonas i Priyanka Chopra zajedno su dobili kćerkicu