Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'SVE JE STALO U OVAJ KANTUN': Marijana Batinić oduševljena je novouređenim kutkom u njenoj najdražoj prostoriji u stanu

Marijana Batinić pohvalila se posljednjom dopunom u uređenju stana.

 Kuhinja Marijane Batinić Izvor: Instagram

Jedna od omiljenih domaćih voditeljica Marijana Batinić ove se jeseni preselila u novi stan, a vijest o selidbi sa svojim je fanovima podijelila na Instagramu.

Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni’, napisala je tad podijelivši nekoliko fotografija iz novog stana koji tad još nije bio namješten.

‘Šesta selidba u 10 godina, nadam se da je to to’, napomenula je.

Početkom prosinca je o selidbi, ali i o obiteljskom životu progovorila ekskluzivno za Story.

Još ga uređujemo, i to u stilu koji odražava moju, odnosno našu osobnost - interijer je svijetao, prozračan, pomalo eklektičan, s toplim elementima drva i kože, detaljima u kamenu i modernim zaokretima’, ispričala je voditeljica.

Na pitanje koji dio u novom stanu će biti njen kutak za opuštanje i sreću odgovorila je:

‘U mašti bi to bila fotelja ispred biblioteke s čašom vina i knjigom u ruci, a realnost je da ću ipak češće uživati u kuhinji. Okupljanje oko stola mi je najvažniji trenutak u danu. Hrana u mojoj obitelji nikad nije bila samo pogonsko gorivo i izvor nutrijenata, nego nas je povezivala i spajala. Uz hranu smo stvarali najljepše uspomene i sličice iz djetinjstva. Moja majka je i danas stalno oko kužine, a ja se trudim barem donekle preslikati atmosferu mog splitskog doma. Tu ljubav prema zajedničkoj pripremi hrane i druženju oko stola nastojim prenijeti i na svoje kćeri. Ena već zna sama pripremiti neka jednostavna jela i kolače i to me baš raduje.’

Budući da joj kuhinja tako puno znači, jasno je da se oko njenog uređenja posebno potrudila. Marijana je sa svojih nešto više od 270 tisuća pratitelja podijelila kako je njena kuhinja izgledala prije i nakon uređenja.

Na početku videa koji je objavila na Instagramu vidi se da su je na početku dočekali samo goli zidovi, a zatim je pokazala kako kuhinja izgleda kompletno složena.

Marijana je izabrala kuhinju po mjeri s tamnim kuhinjskim elementima i keramičkim pločama i policom. Vidimo i pozlaćenu slavinu i sudoper, ali i brojne dekoracije na polici. Osobito se ističe kako je pametno iskorišten prostor budući da je zid nakošen te da voditeljica u kuhinji ima veliki krovni prozor koji propušta puno svjetla, no i zauzima puno mjesta.

Sad se omiljena voditeljica pokazala i završne dopune te se pohvalila funkcionalno osmišljenim ’3 u 1’ kutkom koji u walk in ormaru kombinira smočnicu, ostavu i bar, a snimila se kako izlazi iz njega.

‘Izašla sam iz ormara. Konačno da je gotov i ovaj 3 u 1 dio kuhinje. Smočnica, ostava i bar- sve je stalo u ovaj kantun’, opisala je.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image