Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'JOŠ KAD ZASADIM LAVANDU...': Danijela pokazala najnoviji detalj u uređenju okućnice, jednostavno i jeftino rješenje

Danijela Dvornik pokazala je kako je uredila stazu u vrtu.

 Danijela Dvornik se prisjetila Dine Dvornika Izvor: Instagram

Danijela Dvornik prije nekoliko godina odlučila je užurban život u Zagrebu zamijeniti mirnijom varijantom i preseliti se na otok Brač.

Da na otoku uživa punim plućima, Danijela redovito pokazuje na Instagramu gdje sa svojih 108 tisuća pratitelja redovito dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali i neka svoja promišljanja.

Više puta je pokazala i dijelove svoje kućice na otoku koju je uredila po svom ukusu i od nje stvorila pravu mediteransku oazu. Kućicu je pomno uređivala nekoliko godina, a u rujnu 2021. se pohvalila da je adaptaciju kuće konačno privela kraju i pokazala je neke fotografije prije i nakon adaptacije.

‘Dolaskom ograde, završena i je posljednja faza projekta ‘od krova do terase’. Trajalo je to 4 pune godine, bilo je dinamično, ponekad kaotično. Bilo je grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja, hvatanje za glavu ali vrijedilo je. I sad kad je kraj,nije kraj jer još trebaju doći tende za terase a isto tako postoji još neke stvari za rješavanje i rješavaju se. Uglavnom, koristila sam kvalitetne materijale i keramiku , gledala da sve da mi bude što jednostavnije za održavanje’, objasnila je tad.

‘Neki namještaj sam naslijedila, ali dosta toga sam kupila jer mali prostori traže adekvatna rješenja. Kuhinja je zapravo sve odredila, a nju sam birala mjesecima i prošla sam sve boje, a onda sam se zaljubila u crnu i drvo. Veliki sam ljubitelj industrial loft dizajna, ali kuća mi to nije dopuštala pa sam malo vrludala. Uglavnom, sve sam sredila da jednostavno guštam u svakom kutku kuće i prosto ne znam gdje bih radije bila’, dodala je.

Sad je pokazala i kako je smislila kreativno rješenje za uređenje stazice u vrtu uz pomoć viška crjepova.

‘I tako, mislim ja što sa starim kupama? Nitko ih neće, meni su višak, pa sam se malo zaigrala…’, napisala je uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je prvo složila crjepove u oblik staze.

 Staza Danijele Dvornik Izvor: Instagram

Zatim je dodala geo tekstil.

 Staza Danijele Dvornik Izvor: Instagram

I na kraju sve upotpunila nasipajući šljunak.

 Staza Danijele Dvornik Izvor: Instagram

‘Još kad zasadim lavande bit će top’, zaključila je Danijela.

Pokazala je i da se bacila na preuređivanje dnevnog boravka.

 Danijela Dvornik preuređuje dnevni boravak Izvor: Instagram

Dođe proljeće i ja poludim. Preuređujem dnevni boravak i radni dio’, komentirala je uz kratak video.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image