Ne mora nalikovati drugima, ali mora biti kao iz bajke i u skladu s ukusom glavnih zvijezda – mladenaca. Vjenčanje je uvijek predivno, svako na svoj način, no kako bi, doista, bilo slavlje ljubavi, najvažnija je atmosfera. Od glazbe, plesnog podija i hrane do dekoracija – sve zaokruženo u jednu lijepu ljubavnu priču, učinit će da vjenčanje, uistinu, i bude događaj o kojem će još dugo pričati. Stoga je odabir mjesta održavanja svadbene večere i slavlja jedan od najvažnijih koraka u planiranju vjenčanja.

Hotel Antunović sa dvije svoje lokacije – West (Špansko) i East (Sesvete) – već je odavno zlatni standard kad su u pitanju vjenčanja, a odnedavno, nakon što je Dvorana Tomislav Hotela Antunović West potpuno renovirana i modernizirana, ovo je definitivno 'it' mjesto u gradu za slavlje ljubavi. Istražili smo koji će još trendovi (osim onom vječnog – dobre atmosfere), vladati u vjenčanjima za sezonu 2023./2024.

Zvjezdano nebo i igra svjetla

vjenčanja u Hotelu Antunović
Matija + Marina Weddings 

Dobro nam je poznato da su svjetlo i specijalni efekti jako važni za atmosferu te da mogu stvoriti poseban ugođaj na plesnom podiju, ali i u cijeloj dvorani. U planiranju budžeta za svadbena slavlja, svaka je stavka važna, pa mogućnost da prođete povoljnije, bez potrebe da se odričete onoga što vam je važno, zlata je vrijedna. Stoga opet dolazimo do najvažnijeg koraka svakog vjenčanja – odabira svečane dvorane. Dvorana Beethoven Hotela Antunović West, kapaciteta do 250 uzvanika, zadivljuje prije svega svojim romantičnim zvjezdanim nebom. Dodatna dekorativna rasvjeta 'obojit' će prostor po želji mladenaca, kao i drugi specijalni efekti poput balona, dima, moving heada ili lasera. Odaberete li ovu dvoranu za vaše svadbeno slavlje, svi ovi svjetlosni efekti bit će uključeni u cijenu menija.

Glamurozna vjenčanja

vjenčanja u Hotelu Antunović
Stidio AGA 

Otkad je Hotel Antunović West u potpunosti renovirao svoju Dvoranu Tomislav, svi pričaju osavršenom prostoru u gradu za glamurozna vjenčanja. Stoga smo odlučili sami posjetiti dvoranu Tomislav i, uistinu, multifunkcionalna dvorana kapaciteta do 600 uzvanika (koja se može pregraditi u osam sekcija) oduševljava svojim modernim dizajnom i to već od samog predvorja, preko plesnog podija, sve do toaleta. Već na prvi dojam nas je impresioniralo preuređeno i elegantno predvorje koje uzvanicima pruža glamuroznu dobrodošlicu, a i u toaletu je sve sa stilom. Naime, u sklopu renovacije proširili su ženski toalet i dodali kutak za uljepšavanje – savršen 'dodatak' glamuru.

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 
vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

Cijeli niz poboljšanja tijekom renovacije nisu samo unaprijedili izgled dvorane, već i njezinu funkcionalnost. Među najznačajnijim promjenama potpuno je nova rasvjeta, koja dodatno poboljšava vizualni dojam dvorane, kao i najsuvremeniji sustav razglasa i projekcija, koji će unijeti novu dimenziju u onaj najzabavniji dio svakog vjenčanja. Korištenjem neutralnih tonova i elegantnih linija, nova dvorana za vjenčanja u Hotelu Antunović lako se prilagođava afinitetima mladenaca i olakšava planiranje svakog dijela vjenčanja. No tu je i profesionalan tim, tj. organizatori vjenčanja koji su podrška mladencima u svakom koraku planiranja vjenčanja. Glamur i tehnologija idu ruku pod ruku; koristite tehnologiju u svoju korist, jer vam može uštedjeti vrijeme, smanjiti stres, ali i doprinijeti najvažnijem 'detalju' svakog vjenčanja - atmosferi.

Savršen foto point

Super je kad dvoranu u kojoj se održava svadbena večera možete potpuno prilagoditi sebi i svojim željama. Primjerice, omiljenoj boji. Ove godine u trendu su odvažne boje: od vatreno crvene do odvažne ružičaste, poput Viva Magente, koja je Pantoneova boja godine. Ove hrabre boje mogu se uklopiti u svaki dio vjenčanja, od pozivnica i dekoracije do svadbene torte i rasvjete. Svadbene dvorane Hotela Antunović opremljene su za najkreativniju svjetlosnu igru, ali i da udovolje svim vašim željama. Tako, primjerice, multifunkcionalna dvorana Aria Hotela Antunović East, koji je kompletno renoviran i ponovno otvoren 2020., ima mogućnost bojanja prostora u željenu nijansu, ali i modernu multimedijalnu opremu sa specijalnim efektima. Veliki adut ovog prostora je i puno zelenila okolo, pa je ovo i izvrsna lokacija za fotografiranje mladenaca. Veliko predvorje za doček gostiju, kao i svečani doček mladenaca ispred samog hotela, zasigurno će doprinijeti dojmu. Dvorana ima i veliku igraonicu za djecu, što omogućava djeci da se zabave na svoj način, a roditeljima da u potpunosti uživaju u svadbenom slavlju.

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

Personalizirani pristup

Svako vjenčanje posebno je na svoj način i u pravilu većina mladenaca želi mu dati neki svoj 'potpis', nešto posebno o čemu će se još dugo pričati. Od odabira posebnog cvijeća 's pričom' do, primjerice, digitalnih pozivnica ili live streamingom ceremonije vjenčanja za goste koji nisu mogli osobno prisustvovati (da, i to postoji!), no ipak najdojmljivije je ono što se događa u najvažnijem dijelu svakog vjenčanja – u svadbenoj dvorani. U svim svojim dvoranama Hotel Antunović nudi niz dodatnih usluga: koktel korner i koktel majstora; čokoladne fontane s tamnom, bijelom i ruby čokoladom te voćem i fritulama, cooking show, sushi bar, digitalni raspored sjedenja, personalizirane brojeve stolova, personalizirani menu…

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 
vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 
vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

Intimna ceremonija

Među mladencima sve je popularnije organizirati samu ceremoniju vjenčanja na nekoj neobičnoj lokaciji. Hotel Antunović West ima jednu takvu - terasu Vertigo bara. Na devetom katu hotela, uz predivan pogled na cijeli Zagreb, doista je bajkovita lokacija za izreći sudbonosno 'da'. Ako ste ipak više klasičan tip, pa birate matični ured ili crkvu, u Vertigo baru možete organizirati piće dobrodošlice za goste vjenčanja ili fotografiranje mladenaca.

vjenčanja u Hotelu Antunović
Ema & Saša Weddings 

vjenčanja u Hotelu Antunović
promo 

Više detalja i informacija o mogućnostima organizacije vjenčanja u Hotelu Antunović, možete pronaći na web stranici Hotela Antunović i društvenim mrežama Antunović vjenčanja.

*Sadržaj nastao u suradnji s Hotelom Antunović.