Veliki krevet, ali bez kvalitetnog madraca. Svaki pa i onaj najsitniji detalj u vašem domu mora biti u službi udobnosti, funkcionalnosti i vašeg osobnog stila. Ni jedan detalj nije mali, ako će u konačnici poboljšati funkcionalnost vašeg doma.

Od inovativnih tehnologija do održivih materijala, cjelovita rješenja za dom pridonose poboljšanju životnog iskustva. Bilo da se radi o učinkovitim sustavima grijanja i hlađenja, pametnoj kućnoj automatizaciji ili ergonomskom dizajnu namještaja, svaka komponenta igra ključnu ulogu u podizanju udobnosti i funkcionalnosti na viši nivo. Kad već govorimo o visinama – jeste li ikada iskoristili puni potencijal svojih krovnih prozora?

VELUX 2.jpg
promo 

S VELUX roletama kupci mogu uživati ​​u izvrsnoj zaštiti od topline bez kompromisa u stilu ili funkcionalnosti. Ovo rješenje za cijelu godinu pruža vrhunsku zaštitu od topline i mogućnosti zamračenja, omogućujući vam da ostanete hladni ljeti, izolirate svoj dom zimi i spavate tijekom olujnih noći. Ovim rješenjem možete poboljšati toplinsku izolaciju vašeg prozora do 17%, što znači značajan pad unutarnje temperature tijekom ljeta (do 5,2 Celzijeva stupnja) i bolje očuvanje topline tijekom zime, sa savršenim učinkom zamračenja kad god želite.

VELUX 3.jpg
promo 

Robusni aluminijski štit dodatno osigurava prozore od provale. VELUX rolete također smanjuju buku kiše, pretvarajući potkrovlje u tiše, mirnije okruženje, dok su rolete na električni ili solarni pogon s daljinskim upravljanjem idealne ako su prozori izvan dosega.

VELUX 4.jpg
promo 

Krovni prozori neophodni su u potkrovlju, a VELUX rolete tu su kako bi vaš životni prostor bio ugodniji i funkcionalniji. Mali detalji mogu napraviti veliku razliku, a posjedovanje svih dijelova slagalice može učiniti da se osjećamo mirno i ugodno.

VELUX 5.jpg
promo 

Poboljšanje udobnosti stanovanja u potkrovlju i nadopunjavanje onih dijelova koji nedostaju, a koji će činiti razliku sada je još lakše: kupite nove VELUX grilje i uživajte u besplatnoj usluzi postavljanja na ograničeno vrijeme, osiguravajući da vaše potkrovlje bude ugodno mjesto za život.

VELUX 6.jpg
promo 

Više o tvrtki VELUX Group
VELUX krovni prozori donose dnevno svjetlo i svježi zrak u domove ljudi diljem svijeta već više od 80 godina, stvarajući bolja životna okruženja. Naš proizvodni program uključuje krovne prozore i modularne svjetlarnike, dekorativna sjenila, rolete za zaštitu od vrućine, proizvode za ugradnju kao i rješenja za pametnu kuću. Naši proizvodi pomažu osigurati zdravu i održivu unutarnju klimu prostora pogodnu za rad, učenje, igru i opuštanje. Djelujemo globalno – s prodajnim i proizvodnim djelatnostima u 37 zemalja i oko 11.700 zaposlenika diljem svijeta. Tvrtka VELUX Group u vlasništvu je tvrtke VKR Holding A/S, društva s ograničenom odgovornošću u vlasništvu Villum Foundation i obitelji Kann Rasmussen. U 2023. godini tvrtka VELUX Group ostvarila je ukupan prihod od 2,91 milijardi EUR, tvrtka VKR Holding ostvarila je ukupan prihod od 3,97 milijardi EUR, a zaklade Villum Foundation i THE VELUX FOUNDATIONS donirale su 184,6 milijuna EUR u dobrotvorne svrhe. Za više informacija o tvrtki VELUX Group posjetite velux.com.