Napitak od jogurta za mršavljenje: Samo 3 sastojka pomažu da brzo skinete viškove i suzbijaju apetit

Donosimo recept za napitak od jogurta za mršavljenje - ubrzava metabolizam, pospješuje uklanjanje sitnih naslaga i smanjuje apetit!

Shutterstock

Kada želite smršavjeti, potrebno je poboljšati unos tekućine, posebice vode, a sokove i gazirana pića zamijeniti čajevima poput zelenog i čaja od đumbira, dok kavu možete zamijeniti crnim čajem.

Uravnotežena prehrana ispunjena svježim voćem i povrćem neophodna je za zdravlje i mršavljenje, a kada organizirate zdrave obroke, važno je obratiti pozornost i na međuobroke. Kada se pojavi napad gladi nemojte se prepustiti grickalicama i slatkišima, ali možete napraviti kvalitetan napitak koji pospješuje mršavljenje.

Shutterstock 

Riječ je o kefirnom napitku koji je iznimno bogat probioticima, potiče zdravlje crijeva, ubrzava probavu i metabolizam te jača imunitet. Uzimajte kefir s niskim postotkom masnoće, a ako ne volite kefir, možete ga zamijeniti jogurtom koji ima slične učinke.

Kakao prah, koji je prirodni antioksidans, sadrži vitamine, magnezij i polifenole koji smanjuju apetit i suzbijaju osjećaj gladi. Dodajte orah - prirodni izvor proteina.

Profimedia 

Priprema je jednostavna - sameljite 4 oraha dok ne dobijete prah, pa ga ulijte u 250 ml kefira ili jogurta. Dodajte ravnu žličicu kakaa u prahu i miješajte dok se sve dobro ne sjedini. Popijte napitak za međuobrok i napad gladi će proći, a vaše tijelo će dobiti poticaj za sagorijevanje masnih naslaga, piše Sensa.rs.