Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POST POSTAJE SVE VEĆI TREND

Ella Dvornik nakon fotografije s celulitom započela popularni fasting

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Odabrala je metodu u kojoj čak 18 sati ne jede ništa

Izvor: Instagram

Početak ovog tjedna, domaća blogerica Ella Dvornik rezervirala je za sebe. Tijekom isprobavanja traperica u shopping centru, odlučila se suočiti sa svojim nesavršenostima. Skinula je traperice i snimila fotografiju u gaćicama. 'Da vas počastim s malo celulita za kraj', napisala je blogerica uz fotografiju iz svlačionice u trgovini. Našalila se kako je ponedjeljak dan za uživanje u tuđim manama i pokazala kako se ne srami svojih nesavršenosti. Ipak, brzo nakon toga, Ella je odlučila da je vrijeme za promjene. Započela je fasting 18/6 - post u kojem se ne jede 18 sati, a jede šest. 

'Kad neću milom, onda silom', napisala je uz screenshot početka svoje odluke. Prema informacijama koje je odala, post je započela jučer u 18 sati, a završit će ga danas u podne, kada će biti njezin prvi obrok. Iako mnogima ovo možda zvuči rigorozno i opasno, ovaj način posta je siguran ukoliko se tijekom spomenutih šest sati unese dovoljan broj kalorija.

Kad neću milom, onda silom

Također, ono što će mnoge vjerojatno zanimati je je li ovakav način unošenja hrane efektivan. Istraživanje koje je provela Anadolu agencija potvrđuje da postoje dokazi da se postom 18/6 može pokrenuti metabolički prelazak s energije na bazi glukoze na energiju na bazi ketona, uz povećanu otpornost na stres, produljeni životni vijek i smanjenu učestalost bolesti. 

Estetske korekcije Elle Dvornik
Izvor: YouTube

Povezane vijesti

Inače, Ella je uz ovu odluku, nedavno estetski poradila na svom tijelu. Između ostalog, podvrgnula se i CoolSculptingu (zamrzavanju sala) koji je izazvao najviše reakcija i pitanja njezinih pratitelja. 'Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće', oglasila se naposljetku Ella i pokazala potpuno ravan trbuh. Tehnika zamrzavanja sala inače omogućava tijelu da prirodno eliminira mrtve stanice u roku od tri mjeseca.

Najčitanije

Najnovije