60 kuna za blazinice za skidanje šminke - zvuči li vam puno ili malo? Kada otkrijete o čemu je riječ, bit ćete oduševljeni baš kao britanska dizajnerica i beauty i fashion mogul Victoria Beckham. Iako ju povezujemo sa skupocjenom kozmetikom i luksuznim proizvodima, ona je sklona i kupovini povoljnijih alata. Tijekom Breaking Beauty Podcasta otkrila neke od svojih omiljenih pristupačnih proizvoda, a jedan od njih su i popularne blazinice brenda Face Halo

Face Halo blazinice preteča su ovog tipa kozmetičkih pomagača. Radi se o ekološki prihvatljivijoj opciji od klasičnih blazinica, zapravo, višekratnim blazinicama za skidanje šminke. Nakon što su izašle na tržište prije otprilike tri godine kao prvi ovakav proizvod u kozmetičkom svijetu počelo se pojavljivati sve više različitih varijanti ovih blazinica kod drugih kozmetičkih brendova kao i mnoštvo gotovo identičnih kopija.

Uz ovaj proizvod ne trebate koristiti micelarne vode, čistače i ostale preparate. Dovoljno je vodom namočiti blazinicu i skinuti šminku. Ako kupujete jednu, možete je dobiti za oko 60 kuna, dok paket od tri košta oko 150 kuna. 'Volim te blazinice za skidanje šminke, one se mogu ponovno upotrijebiti. Opsjednuta sam njima! Koristim ih, nosim ih svugdje, Harper ih također voli. Nicola Peltz bila je ta koja nas je upoznala s njima i činjenicom da ih možete ponovno koristiti kako bi bili održivi. Stvarno su sjajni i stvarno sve skidaju', opisala je proizvod koji obožava i devetogodišnja Harper. 

Iako se polako bliži pedesetima mnogi smatraju kako izgleda odlično, no, kako je i sama Victoria nedavno komentirala za strane medije, nije ni čudo s obzirom na to koliko vremena posvećuje vlastitom izgledom mukotrpnim radom i trudom.

Naime, supruga popularnog bivšeg nogometaša Davida Beckhama, već duži niz godina živi zdravim načinom života koji uključuje restriktivnu prehranu, kontinuiranu aktivnost i intenzivno treniranje. Unatoč tome, 'Spajsica' muku muči s jednom namirnicom koja joj u toj količini svakodnevnom konzumacijom stvara veliki problem u formi. Priznala je kako se ne može odreći guštanja u ispijanju vina, što joj je, kako pišu strani mediji, najdraža aktivnost i način opuštanja nakon napornog dana.