Dobro je poznato da Victoria Beckham i suprug David njeguju odličan odnos sa svojom djecom. Slavni par nakon četiri mjeseca odlučio je otići iz Sjedinjenih Američkih Država i vratiti se u svoj dom u Velikoj Britaniji zajedno s 18-godišnjim Romeom, 15-godišnjom Cruze i devetogodišnjom Harper Seven, dok je njihov najstariji sin, 21-godišnji Brooklyn ostao u Miamiju gdje živi njegova zaručnica, 26-godišnja Nicola Peltz. Očito je mladi par jedva dočekao da se Beckhamovi povuku kako bi imali više privatnosti za sebe, no i dalje njeguju odlične odnose s Brooklynovom obitelji.

Tako je 47-godišnja Victoria jučer na Instagramu pred gotovo 29 milijuna pratitelja 'razotkrila' što radi njezina buduća snaha. 'Izgleda da je buduća gospođa Beckham ponovno ušla u moj ormar! Ali oprošteno ti je, jer volim ovaj korzet na tebi', napisala je Victoria ispod fotografije i označila Nicolu Peltz. Brooklynova zaručnica uskoro je odgovorila na 'opasku' njegove majke. 'Uhvaćena! Jako te volim', napisala joj je.

Nije to prvi put da je Nicola zavirila u Victorijin ormar. Ranije ovog mjeseca modna dizajnerica Victoria pohvalila se fotografijama na kojima je Nicola bila odjevena od glave do pete u odjeću koju je gospođa Beckham dizajnirala, a sve je fotoaparatom zabilježio Brooklyn. No unatoč njihovom, zasad idiličnom odnosu, Victoria je izrazila zabrinutost da su Nicola i njezin sin preintenzivni te se boji da neće izdržati. Čak im je navodno savjetovala da uspore kako im veza ne bi 'izgorjela'.