Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLIVER, MAJA I DUBRAVKO SU ODLIČAN TIM

RTL-ova reporterka o sinu: 'Uštipnem se s vremena na vrijeme'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Uskoro će biti osam mjeseci otkako joj je na svijet stigao sin Oliver

Izvor: Privatni album

Prije uskoro osam mjeseci, RTL-ovoj reporterki Maji Oštro Flis život se u potpunosti promijenio. Na svijet je stigao dječak Oliver koji je uljepšao mami i tati Dubravku svakodnevicu koja se trenutno odvija u Splitu. Ova 34-godišnjakinja je veći dio trudnoće provela radeći pa sada priznaje da joj posao nedostaje. Maja nam se javila kako bi nam ispričala kako se snašla u ulozi majke, kako je pandemija utjecala na sve, ali i kakav je Dubravko tata. 

'Super smo, sada je već narastao pa je sve nekako zanimljivije, možda čak i lakše ponekad. Oli uskoro slavi osam mjeseci i baš uživamo. Čeka nas zajedničko, dugo, toplo ljeto', vesela je Maja, koja ističe da joj je majčinstvo i sve obaveze koje dolaze s tim, došlo potpuno prirodno. 'Proletjeli su prvi mjeseci kojih se gotovo više i ne sjećam. Ali, Oliver je stvarno dobra beba. Plače samo kad je gladan, stalno je veseo i nasmijan, šarmira gdje stigne. Uštipnem se s vremena na vrijeme, jer i dalje ne budem toliko svjesna da sam majka. Osjećam neizmjernu ljubav i još veću odgovornost', opisala nam je svoje osjećaje. 

Tate kao tate, ni on ne može više zamisliti život bez Olivera

Velik dio trudnoće provela je radeći. 'Radila sam trudna, kad je korona bila puka nepoznanica, kad je bilo toliko neizvjesnosti, nismo znali s čim se borimo. Čim sam ostala trudna, ako bude sve u redu, znala sam da želim raditi dok god budem mogla. Tako je i bilo, radila sam skoro do kraja sedmog mjeseca trudnoće. Sada je ta svakodnevica potpuno drukčija, ali evo nas baš u Splitu, uživamo u svakodnevnim šetnjama uz more i koristimo svaki dan najbolje što možemo. Brzo vrijeme leti', govori nam mama Maja, kojoj posao ipak nedostaje. 

'Moram priznati da mi jako nedostaje posao. Kad voliš, živiš ono što radiš, postane prirodni dio tebe. Oli mi je otkrio novi, potpuno drukčiji svijet, ali posao i kolege na RTL-u su i dalje važan dio mog života. Brzo sam natrag u radnom pogonu i to me veseli', veseli se povratku pred kamere. 

Kao i mnoge druge roditelje, i njih je snašla nezahvalna situacija prvih mjeseci nakon dolaska bebe. Uz pandemiju koronavirusa, i njih je zahvatio nemilosrdan potres. 'Ma sve je drukčije, potresi su nas uznemirili, nastojim ne razmišljati o tome jer se panično bojim i ne želim te strahove proživljavati tako skoro. A korona, naučila sam živjeti s njom, žao mi je što ne viđam neke drage ljude u tolikoj mjeri zbog epidemije, i što Dubravko nije bio na porođaju zbog mjera. Ali i meni je isto kao i svima ostalima, nadam se da je ovo najgore iza nas. Vjerujem da jest', ne gubi vjeru u bolje sutra. 

Povezane vijesti

Usprkos tome što nije bio na porođaju, Dubravko je odličan tata. 'Dubravko je super, svaki slobodni trenutak je s Olijem, stalno ga zabavlja i s njim se smije kao ni sa kim. Uskače, pomaže što god mi treba. Tate kao tate, ni on ne može više zamisliti život bez Olivera. Jedino mu ponekad teško pada razdvojenost i život na relaciji Split - Zagreb, ali trenutno je takva situacija, pogotovo zbog porodiljnog dopusta, moje obitelji u Splitu. Ah, vidjet ćemo tko će biti stroži. Još se uhodavamo, iako, kladim se na tatu', dobar su tim. 

Ah, vidjet ćemo tko će biti stroži. Još se uhodavamo, iako, kladim se na tatu

Kako kažu, uloga majke sve mijenja. 'Nova uloga me naučila da budem strpljivija, da nisam više sebi na prvom mjestu, da imam više živaca nego što sam mislila, ali i da je ljubav prema djetetu nešto najdragocjenije i najposebnije. Da je neka bezbrižnost iza mene, da su strahovi normalni i da treba uživati u svakom trenutku. Brzo prođu i neće se ponoviti više', zaključila je simpatična i sretna mama Maja. 

Najčitanije

Najnovije