Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaći pjevač: 'Nitko mi nije vjerovao'

Autor A.M.
Autor A.M.

Ispričao nam je o napokon ostvarenoj želji

Mario Roth, 37-godišnji pjevač osječke grupe Vigor, godišnji odmor je iskoristio za odlazak u tople krajeve te se zaputio u Brazil. Povodom njegove dvotjednog avanture, kontaktirali smo ga kako bi nam ispričao dogodovštine s putovanja.

'Još dok sam bio klinac, privlačili su me divni karnevali u Riu i blještavilo. Iako sam do sada puno putovao, uvijek mi je želja bila otići u Brazil. Osim toga, Latinska Amerika mi je također privlačna jer ako se vratimo 20 godina u nazad, svi smo odrasli na meksičkim sapunicama i gledali 'Marisol', ali umjesto Meksika ipak sam se odlučio za Brazil i nisam pogriješio', veselo za Story.hr je ispričao.

'Bilo je predivno. Bio sam dva tjedna, ali mučile su me temperature koju su iznad 36 stupnjeva, što je previše jer uopće nije bilo vjetra. Iskreno, nisam išao u razgledavanje znamenitosti upravo iz tog razloga jer zbog toliko turista čeka se po nekoliko sati u redovima za ulaz. Stoga, izležavao sam se na suncu i plaži te uživao u prekrasnoj prirodi i ljudima koji imaju posebnu energiju. To je jedan od glavnih razloga zašto sam otišao tamo. Slušao sam o njihovoj energiji, životu, plesovima i uvjerio sam se da je tako. Fasciniralo me što je u posljednjih pedeset godina standard života u Brazilu vrlo nizak, ali ljudi i dalje imaju pozitivnu energiju. Tebi kao pojedincu to daje nadu', nastavlja.

Simpatični Slavonac ističe kako ga se najviše dojmila tropska klima i brazilski način života. Osim toga, uživao je u hrani za koju kaže kako nema velike razlike od naše, no posebno ga se dojmilo voće. 'Ono me oduševilo, banane, mango, avokado... Njihove banane su deset puta slađe nego naše, tako da sam jeo puno voća. Kada sam se vratio, majka je odmah pitala: 'Sine, što si smršavio?', kroz smijeh priča. 

Uz uspomene, s putovanja se vratio i sa suvenirom, a sve je nasmijao svojim odabirom. 'U Rio de Janeiru sam kupio ručnik za plažu i to je jedino što sam kupio. Naime, svoj sam ostavio na plaži i vratio sam se kući s totalno glupim suvenirom. Nitko mi nije vjerovao kada su me pitali što sam donio. No, u rujnu se planiram vratiti u Brazil na tjedan dana tako da ću ovaj put svima nešto donijeti', govori. Odaje nam i nove destinacije na koje bi želio otputovati.

'Ove godine bih još volio posjetiti Filipine. Skroz sam ljetni tip iako sam rođen na Badnjak, ali što sam stariji, sve mi više paše proljeće i ljeto', zaključuje. 

Tagovi

Izbor Urednika

Royals