Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

SPORTSKA VODITELJICA Pronašla ljubav

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Iako smo je prošli vikend snimili u središtu Zagreba kako se drži za ruke s anonimnim muškarcem, sportska urednica na Novoj TV, nije željela komentirati njihov odnos niti otkriti njegovo ime

Samo nam je rekla da je to bila uobičajena subota koju je provela obavljajući sitnice po gradu, a potom je, po običaju, popila kavu na špici. No fotografija ne može sakriti da je riječ o odnosu koji joj je ponovno izmamio os-mijeh na lice. Njezina posljednja javnosti poznata veza bila je ona s kolegom Ivanom Žadom koju je počela 2008. godine. Par je prvi put u javnosti viđen 2009. na premijeri filma ‘Seks i grad’, a zajedno su bili i na vjenčanju kolegice Mirjane Hrge. Posljednji su ih put fotografi snimili 2014. na hokejaškoj utakmici u Areni Zagreb, a već sljedeće godine izjavila je da je ponovno single. Prije nego što je počela vezu s Ivanom, 43-godišnjakinja je okončala brak s dizajnerom Goranom Ivani-šem s kojim je sredinom 2006. dobila kćer Ha-nu. Budući da se još u trudnoći, kako je tada rekla, suočila s muževim priznanjem da voli drugu ženu koja je također bila s njim trudna, odlučila se razvesti. 

Izvor: Robert Gašpert

- Kad sam ulazila u brak, nisam mislila o razvodu. Naravno, znala sam da ta mogućnost postoji, ali kao i sve mladenke, vjerovala sam da će moj trajati - ako ne vječno, onda barem dugo - napisala je tada na blogu koji je vodila. Ipak, zbog njihove kćeri Hane ostali su u korektnim odnosima. 

- Goranovim priznanjem da se zaljubio u drugu isprva sam bila šokirana. Iako u visokoj trudnoći, nisam željela pred tim zatvarati oči. Nakon osjećaja ljutnje i bijesa, ohladila sam se i zaključila da je budućnost našeg djeteta najvažnija - objasnila je u jednom intervjuu Ana-Marija koja više ne piše blog, ali zato uživa u drugim hobijima kao što su putovanja, ples, izlasci, ali i rekreativno bavljenje sportom. 

Iako je priznala da nije lako pronaći vrijeme za vježbanje uz svakodnevne obveze, uz dobru organizaciju i potporu baka, djedova, tate, tetke i druge rodbine sve je moguće. 

- Kad Hanu nitko ne može pričuvati, ide sa mnom na trening. I sama trenira taekwondo pa se naviknula na sportske dvorane od najranijih godina - rekla je jednom prilikom za jedan portal. 

Unatoč ljubavnim brodolomima, Ana-Ma-rija nije prestala vjerovati u ljubav koja za nju, kako je rekla, znači poštovanje, razumijevanje, prihvaćanje različitosti i dobar seks. Usto, ne krije ni da u 40-ima uživa mnogo više nego u dvadesetima. 

- Iako mi je i tada bilo lijepo, ne bih se nikada vraćala - poručila je.

Izvor: Robert Gašpert

NAJNOVIJE

loader