Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Život u ravnoteži

Ona je supermodel, ali i uspješna poduzetnica koja poslovni uspjeh temelji na prirodi i zdravlju

 Izvor: Profimedia

Nedavni posjet Peruu te magičan doživljaj Machu Picchua i Anda, lijepu Mirandu Kerr nisu ostavili ravnodušnom. Putovanje je bilo ispunjeno uživanjem u prirodnim ljepotama, odličnoj hrani, ali i druženjem s lokalnim stanovništvom. Miranda je ujedno time zaokružila uspješnih deset godina postojanja kozmetičkog brenda KORA Organics, carstva organske kozmetike, ali i životnog stila.

 Izvor: Profimedia

Koji su bili razlozi nastanka brenda organske kozmetike?

Strast prema zdravlju i pogled na kvalitetu života bili su i ostali glavni razlozi za stvaranje ne samo proizvoda nego i pokreta koji se brine o umu, tijelu i koži. Inspiracija su bili i ostali ljudi koji kupuju moje proizvode i svakodnevno potvrđuju da se stalan rad te predanost ideji prepoznaju i cijene. 

 Izvor: Profimedia

Malo je poznato da ste i certificirani health coach te da se vaši savjeti temelje na bogatom osobnom iskustvu. Bez čega ne možete zamisliti svakodnevicu?

Prije svega to je briga o mojoj obitelji, sinovima Flynnu i Hart te supruga Evanu. Pilates, joga, duge šetnje, odlazak u saunu i redovita magnetska terapija moji su omiljeni tretmani. Lagana gimnastika, aromaterapija, masaža nogu i solne kupke olakšavali su mi trudničke dane, a solne kupke odlična su pomoć kod jet laga. Moji se obroci temelje na povrću, voću, lososu i piletini, a posebno uživam u svježim salatama i ukusnim začinima. Nisam jutarnji tip, ali uz zdravu jutarnju rutinu, matcha napitak i dobru organizaciju nije mi teško zakoračiti u svaki novi dan. I ne odustajem od tvrdnje da je sve stvar ravnoteže i podrške, što nastojim svakodnevno živjeti.

Tagovi

Magazin

Royals