Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zoran Šprajc: 'Umorna i ocvala zvijezda na zalasku karijere'

Autor T.O.
Autor T.O.

Svoje pratitelje je iznenadio objavom

Voditelj RTL-ovog večernjeg dnevnika RTL Direkta i jedan od omiljenih hrvatskih novinara, 51-godišnji Zoran Šprajc, nakon što je gostovao u seriji 'Pogrešan čovjek', ponovno se našao u glumačkim vodama. Naime, ovog je vikenda u Istri snimao videospot s glumicom Madom Peršić, a na Instagramu je podijelio fotografiju na kojoj umoran sjedi naslonjen na vrata stare kuće.

Duhoviti voditelj dobro je poznat po duhovitim i sarkastičnim komentarima kojima začini svako svoje pojavljivanje za voditeljskim pultom, a isto čini i pri svojim objavama na društvenim mrežama. Tako je pored najnovije fotografije napisao: 'Umorna i ocvala zvijezda na zalasku karijere'.

Svojim je humorom ponovno izazvao salve smijeha, a potrebu da ga 'bocne' osjetio je glumac Enis Bešlagić, koji mu je u komentarima napisao: 'Što to radiš...? Sjediš i razmišljaš ili samo sjediš?'. Glumac nije morao dugo čekati na odgovor, pa mu je Zoran u svom stilu odgovorio: 'Znaš da samo sjedim'.

U komentarima se oglasila i Mada s kojom je Zoran snimao spote te je zaključila kako Zoran nije na zalasku, već na izlasku nove karijere.

Podsjetimo, Zoran Šprajc je do sada imao nekoliko glumačkih ostvarenja, pa je tako glumio cameo uloge u dječjem filmu 'Koko i duhovi' te u TV serijama 'Bitange i princeze' i 'Odmori se, zaslužio si'. Također je igrao epizodnu ulogu u seriji 'Zakon!' koja se emitirala samo jednu sezonu. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader