Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikada zaljubljeniji Andrej Kramarić

Autor N.R.

Sretan i ponosan

 Izvor: Instagram

Andrej Kramarić, 27-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac, posljednjih je dana sa svojim obožavateljima podijelio sretne i zaljubljene trenutke koje provodi u Turskoj, sa svojom djevojkom, studenticom veterine, 23-godišnjom Miom Ćurković. Iako je uzeo pauzu od nogometnih obaveza u klubu Hoffenheim, proslavljeni sportaš na Instagramu se pohvalio da se nikada ne odvaja od lopte. 

U jednom trenutku, zaljubljeni par zaigrao je nogomet na plaži. Mia je napucavala loptu, čime je svakim novim udarcem sve više i više oduševila Andreja. Pucao je od ponosa, uvidjevši nogometni talent koji njegova djevojka posjeduje. 'Ispucava kao Schmeichel', prokomentirao je zadovoljno.

 Izvor: Instagram

Iako su, početkom godine mediji nagađali da se par zaručio, Andrej je za Story.hr to demantirao te priznao kako, on i studentica Mia, i dalje uživaju u vezi koju su počeli 2017. godine u Zagrebu, gdje su se i upoznali. Unatoč tome što ne voli govoriti o njihovoj vezi, fotografijama pokazuje da je u sretnoj vezi i da s Miom uživa u svakom slobodnom trenutku.

Magazin

Royals