Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazić ostavio zaručnicu?

Autor A.M.

Glasine postaju sve jače

 Izvor: Screenshot/Instagram

Srpski pjevač, 27-godišnji Darko Lazić, nakon teške prometne nesreće koju je doživio u listopadu prošle godine, dane provodi sa svojom 20-godišnjom odabranicom, Marinom Gagić, koja čeka njihovo prvo dijete. Koliko zaista uživaju u svojoj ljubavi, obiteljskim trenucima i željno iščekuju rođenje sina, obožavatelji mogu vidjeti gotovo svakodnevno preko njihovih društvenih mreža. Međutim, posljednih se dana počelo nagađati kako u vezi ipak nije sve savršeno, prenose srpski mediji.

Naime, Darko ovogodišnji uskršnji vikend nije proveo u obiteljskom domu, već je otišao sam na Ostrog. Ovakva odluka izazvala je sumnju među pjevačevim obožavateljima koji se pitaju zašto folk pjevač nije Uskrs proveo sa svojom trudnom zaručnicom te događaju li se razmirice između ovog, do sada, sretnog i zaljubljenog para. 

❤❤❤❤❤

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

Inače, 27-godišnjak je do sada nerijetko isticao kolika mu je Marina podrška tijekom svih mjeseci rehabilitacije i oporavka od prometne nesreće u kojoj je jedva ostao živ te koliko se vesele rođenju sinčića koji bi uskoro trebao doći na svijet. 

Tagovi

Magazin

Royals