Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemoralna ponuda ju je koštala slavne uloge

Autor T.K.

Otkrila nepoznate detalje

 Izvor: Profimedia

Gostujući u nedjelju u talk-show emisiji 'CBS Sunday Morning', legendarna glumica Joan Collins otkrila je javnosti još nepoznate crtice i pikanterije iz svijeta Hollywooda. Tako se, kako prenosi Daily Mail, dotaknula i #MeToo pokreta, a ispričala je i kako joj je svojedobno ponuđena uloga koja će kasnije postati kultna u Hollywoodu, samo 'ako bude dobra' prema nekim visokorangiranim ljudima. 

'Plesala sam s čovjekom koji je bio tadašnji šef studija. Rekao je kako će me smjestiti u stan i osigurati, ne samo da dobivam najbolje uloge u Fox studiju, već i ultimativnu ulogu, onu Kleopatre', ispričala je ova 85-godišnja legenda objašnjavajući kako joj je kultna uloga promaknula jer je odbila nemoralnu ponudu. 

O tom specifičnom incidentu raspisala se još 2017. godine kao kolumnistica Daily Maila, a tom prilikom je naglasila kako tako nešto nikada ne bi mogla učiniti. 'Nikada se, baš nikad ne bih mogla pomiriti s time da svoje tijelo predam nekom starom muškarcu u zamjenu za ulogu, pa niti mladome, zapravo nikome. Nikad to ne bih napravila. Nikad pa ni tad', zaključila je tada. Uloga Kleopatre pripala je tada Elizabeth Taylor, a Joan je nastavila svojim putem, pojavljujući se većinom na televiziji. Zahvaljujući 'Dinastiji', upoznalo ju je svako kućanstvo u svijetu, a uloga Alexis donijela joj je ponovnu veliku medijsku pozornost. 

Magazin

Royals