Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ellen DeGeneres otkrila da je seksualno zlostavljana

Autor A.M.

Odlučila je ispričati svoju priču

 Izvor: Profimedia

Omiljena američka komičarka, 61-godišnja Ellen DeGeneres, svoje obožavatelje diljem svijeta šokirala je priznanjem da je doživjela seksualno zlostavljanje u ranoj mladosti. Naime, u Netflixovom showu 'My Next Guest Needs No Introduction', kojeg vodi David Letterman, Ellen je otkrila svoje traumatično iskustvo koje se dogodilo nakon što se njezina majka Betty udala za 'jako lošeg čovjeka'.

 Izvor: Profimedia

'Kada je majka otišla u grad, prišao mi je i rekao kako je u dojci moje majke osjetio kvržicu i da mora osjetiti moje jer je ne želi uzrujati, ali mora osjetiti moje', počela je pričati te objasnila kako je njezina majka vrlo brzo nakon vjenčanja saznala da boluje od raka dojke. 

'Tada ništa nisam znala o tijelu, nisam uopće znala da su svake grudi drugačije. U svakom slučaju uspio me uvjeriti da mora osjetiti moje grudi i potom je to pokušao učiniti opet i opet. Majci nisam htjela ništa reći ispočetka jer sam znala da bi joj time uništila sreću', kazala je i dodala da je sada odlučila progovoriti o tome jer je ljuta na sebe što to nije učinila tada.

 Izvor: Profimedia

'Bila sam preslaba da se zauzmem za sebe, imala sam oko 15 godina. To je stvarno grozna priča i jedini razlog zašto je iznosim do detalja je taj što ne želim da druge mlade djevojke ikada ikome dopuste da im to učini. Nisam smjela tako štititi svoju majku. Rekla sam joj tek nakon nekoliko godina. Prvo mi nije vjerovala i ostala je s njim još sljedećih 18 godina. Na kraju ga je ostavila jer je previše puta okrenuo priču', rekla je.

Magazin

Royals