Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumica čeka zatvorsku kaznu

Autor A.M.

Nije ju mogla izbjeći

 Izvor: Story

Američka glumica, 56-godišnja Felicity Huffman, koju naša publika najviše pamti po ulozi Lynette Scavo u popularnoj seriji 'Očajne kućanice', nakon što je optužena da je plaćala posrednicima kako bi krivotvorili dokumente njezinog djeteta, uključujući rezultate ispita, kako bi kćeri olakšala upis na fakultet, odlučila se nagoditi s tužiteljstvom. Kako prenosi TMZ, odlučila je 'prihvatiti sve što joj suđenje donese'. U slučaju da je osude, suočit će se s barem četiri mjeseca zatvora u federalnom američkom zatvoru.

 Izvor: Profimedia

Naime, priznala je kako je dala 15 tisuća dolara kako bi se poboljšali SAT rezultati testova njezine kćeri. 'Beskrajno me sram radi onoga što sam učinila, to je bilo krivo. To što sam htjela pomoći kćeri nije izgovor za kršenje zakona ili nepoštenje' rekla je, a mediji dalje prenose kako je užasnuta time što je izgleda čeka zatvorska kazna, koju će odslužiti najvjerojatnije u Kaliforniji. 

 Izvor: Profimedia

Inače, američki pravosudni stručnjaci ističu kako su šanse gotovo nikakve da izbjegne zatvorsku kaznu, a mediji su se raspisali kako bi izgledao njezin boravak u kaznionici. Navodno bi u ćeliji boravila s još dvije ili tri žene, a dnevne obaveze bi uključivale i čišćenje kupaonica te toaleta. Posjete odnosno obitelj bi mogla vidjeti sveukupno četiri sata mjesečno.

Magazin

Royals