Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kylie Jenner joj preotela dečka?

Model u talk-showu ispričao sve

  Izvor: Profimedia

Američki model i poduzetnica Blac Chyna gostovala je u talk-showu, gdje je s voditeljicom Wendy Williams razgovarala o svom privatnom životu, prenosi People.com. Ova 31-godišnja bivša striptizeta poznata po svom ekscentričnom ponašanju i turbulentnim vezama,  od 2012. do 2014. godine bila je u vezi s reperom Tygom, kojem je tada rodila i sina Kinga Caira, danas šestogodišnjaka. Chyna je Wendy Williams, voditeljici istoimenog talk-showa, otkrila kako je bila posljednja koja je saznala da je reper 2014. počeo izlaziti s Kylie Jenner. Na pitanje misli li da ju je reper varao s Kylie, odgovorila je da to ne može znati, ali da se definitivno bilo događalo nešto što je pripomoglo raspadu njihove veze. 

O prekidu s Tygom, Chyna je izjavila: 'On je počeo izlaziti s Kylie, i tada se cijela obitelj Kardashian počela prema meni odnositi kao da ne postojim. Bilo je baš 'hvala i bok', zapravo su me odbacili'. Najviše ju je, kaže, pogodilo ponašanje Kim Kardashian, s kojom je u to vrijeme bila najbliža. Tvrdi i kako je saznala za Kylienu i njegovu vezu kada ju je reper izbacio iz kuće. 

  Izvor: Profimedia

  Izvor: Profimedia Kylie Jenner je vezu s 29-godišnjim Tygom započela 2014. godine, a potrajala sve do proljeća 2018. Tada je u svega par mjeseci upoznala repera Travisa Scotta, ostala trudna i rodila mu kći Stormi.     Izvor: Profimedia Tijekom Kyliene i Tygine veze, Chyna je počela izlaziti s jedinim muškim djetetom u obitelji Kardashian, Robertom. U siječnju 2016. godine objavili su kako su zajedno, a zaručili se samo tri mjeseca kasnije. Već u svibnju su obznanili kako očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Kćerkica Dream Renee rođena je u studenom iste godine. Početkom 2017. godine, uz veoma javne svađe i prozivanja, konačno su se razišli.    Izvor: Profimedia Danas je, kako kaže, sve njihove svađe ostavila po strani, pa tako s Tygom ima prijateljski odnos. U kolovozu su čak i zamijećeni zajedno na jednoj proslavi rođendana u New Yorku. Chyna se također nada ostaviti iza sebe i bilo kakve razmirice s Kylie. 'Znate, to je Dreamyna teta', rekla je u emisiji pomirljivo, 'i dok smo Robert i ja bili u vezi, svi smo nekako uspjeli riješiti probleme koje smo jedni s drugima imali. Doista se nadam da smo sada u dobrim odnosima'. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image