Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
16.05.2019. / 13:02 19:18

George Clooney u zagrljaju dvije žene

Autor A.M.
16.05.2019. / 13:02 19:18
Autor A.M.
16.05.2019. / 13:02 19:18

Mnogi mu zavide

Odvjetnica za ljudska prava, 41-godišnja Amal Clooney i supruga američkog glumca, 58-godišnjeg Georgea Clooneya, u posljednje vrijeme sve se s ljubavi svojeg života pojavljuje u javnosti. Posebno su pažnju privukli nedavno na londonskoj premijeri nove mini serije 'Catch 22' u kojoj markantni glumac glumi.  Koliko mu je bitan događaj svjedoči činjenica da se na ovom eventu George pojavio s dvije važne žene u svojem životu, sa suprugom i njezinom majkom Barijom Alamuddin. 

Izvor: Profimedia

Baria je ponosno šetala crvenim tepihom sa 41-godišnjom kćeri i 58-godišnjim zetom, pozirajući brojnim fotografima u dugačkoj zelenoj toaleti. Ponosna majka je odabrala svilenu svijetlozelenu svečanu bluzu, široke hlače i tanki, dugi blejzer, a cijeli outfit je upotpunila dijamantnom ogrlicom sa zelenim safirima. Zaljubljeni bračni par se odlučio za malo tamnije tonove pa je George odjenuo klasično tamno odijelo, a zgodna Amal svjetlucavi top i crnu suknju s visokim strukom, također s blještećim detaljima. 

Izvor: Profimedia

Inače, majka odvjetnice za ljudska prava je poznata politička novinarka rođena u Libanonu gdje je odrasla i upoznala supruga Ramzija Alamuddina. Osim Amal, bračni par ima i kći Taru koja živi sa suprugom u Singapuru i bavi se dizajnerskom industrijom.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader