Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danijela Dvornik u tajicama i uskoj majici

Autor N.R.

Motivirana i samopouzdana

 Izvor: Screenshot/Instagram

'Kilogrami padaju brzinom kornjače, ali zato mišićna masa raste, centimetri se smanjuju, tijelo se mijenja na očigled, naročito ramena i torzo. Današnji trening mi je počeo sa 200 čučnjeva (to je ništa za mene)', objavila je na svom Instagram profilu, 52-godišnja blogerica, Danijela Dvornik. Majka i baka Danijela, svoje slobodno vrijeme ustrajno već godinama posvećuje treniranju. 

Trenira već duže vrijeme, a nedavno je izjavila da je ono što joj je nekada bilo mrsko, danas zavoljela. 'Nakon nekog vremena stvarno uživaš u vježbanju jer svaki put vidiš napredak', opisala je. Uz kontinuirano treniranje, blogerica odavno pazi i na prehranu. Tako Danijela nakon treninga, kako kaže, uvijek pojede proteinski doručak. Priznala je da je počela svugdje sa sobom nositi kutijice kako nikada ne bi došla u napast pojesti nešto 'usput'.

Dobra kondicija Danijeli pomaže i pri čuvanju svoje unuke, malene Balie koja postaje sve aktivnija. 

Ponekad joj ponedjeljkom bude mrsko ustati, ali usprkos tome,  Danijela 'ne markira' treninge. 'Rad, znoj i ustrajnost jest zadovoljna žena', motivirala je svoje pratitelje. Svoj napredak vidi iz dana u dan, a to potvrđuju skoro tri minute izdržanog planka. 

Magazin

Royals